tirsdag 2. februar 2016

Gardiner på skinner

Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine.


Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Du kan også henge opp gardinene dine på en praktisk og lite synlig stålvaier, i denne sammenheng kalt gardinwire. Når gardinen strekker seg fra tak til gulv skaper du et inntrykk av at rommet har en høyere takhøyde.


Dersom man velger å ha flere lag med gardin monteres en diskret og gjennomsiktig gardin på skinnen nærmest vinduet og en lystett og tykkere. Så kan du glede deg over gardiner som glir som en drøm.

Bare skjær skinna til den lengden du vil ha med ei baufil. Den klart vanligeste fargen på gardinskinnen er hvit, men du kan dessuten velge mellom fargene aluminium, antrasittgrå og svart, avhengig av hvilken skinne du er på jakt etter. Våre ulike farger kan du se hos noen av våre mange forhandelre, som du finner litt lenger ned på siden. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. Har du en skinne er det enklest om du trer gliderne på skinnen. Siden klemmer du klemmene fast på gardinen og til slutt haker du klemmene i gliderne som allerede sitter i skinnen.


Skal man ha gardiner en stun som man ofte har, bør man tenke på hva man kan leve med i lengden, mener Almøy. Da er det gjerne mye ensfarget, og noe lett pynt på endestykket. Det fås endestykker i alt fra glass til LED-belysning.


Men tenk at du skal ha det i mer enn to år, råder interiørkonsulenten. Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. De beste kuppene finner du her.


Halens har alt du trenger av klær.

Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Er gardinen festet i ringer eller maljer, kan du lett dra den hit og dit. Fester av hemper og stoffbånd gjør gardinen litt mindre egnet til å trekke fram og tilbake daglig. Mange velger også gardiner på skinner. Den kan brukes som håndført skinne , med snortrekk eller som motorisert skinne.


Skinnen kan bøyes ved forespørsel. Selve skinnene er lett å dele opp til passende lengde for vinduer, eller til å skøyte på for å tilpasse riktig lengde. Har noen ekstra små lengder liggende.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Kjøper du helt lystette gardiner er du sikker på at du får det mørkt i rommet selv om solen skinner rett på vinduet. Husk at hvis du ønsker et helt lystett rom må du også tenke på hvilken gardinstang du velger, bruk gjerne en gardinstang som er buet på sidene, slik at du også får tettet på siden av gardinene. Ditt skreddersydde produkt vil bli håndlaget med omhu og oppmerksomhet på detaljer, av våre dyktige håndverkere.


Problemfri installasjon. Vi hjelper deg med montering slik at du kan være sikker på at gardinen kommer rett på plass. I tillegg er du alltid dekket med vår garanti!


Det er bare å orientere seg rundt etter de mange mulighetene, oppfordrer hun. Her har gardinen fått en ekstra effekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg