onsdag 10. februar 2016

Persienner bambus

Stort utvalg av interiør design. Finn persienner bambus hvis du ser nå. Ett skjema-flere tilbud fra lev. I motsetning til tre persienner, Bambus persienner er glatte som gir dem sofistikert utseende.


Dette er et forslag for alle, som setter pris på kontakt med naturen.

Vi har alltid rullegardiner i bambus til lave priser. Kjøp persienner i nettbuikk. I metall, aluminium, tre eller bambus. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her.


Bambus splittene er ca 15mm brede og 4mm tykke (topp og bunn splitt er 40mm brede), og er vevd sammen med en sterk, svart nylon snor. Passer både innendørs og utendørs.

Persiennene er håndlaget i Indonesia og leveres ubehandlet. Behandle gjerne med Bambusimpregnering. De er enkle å sette opp, enkle i bruk og krever ikke vedlikehold. Rullegardiner er den solide fetteren til plisségardiner og et fint alternativ til persienner.


Der plisségardiner kan gi et litt lettere uttrykk, er rullegardiner for det meste bare praktiske. Når de er rullet opp, er de nesten ikke synlige og tar minimalt med plass. Izrada bambus venecijanera od raznih dezena.


HVA Produktene er fremstilt i bambus og andre bæredyktige materialer. Det tilbys produkter i bambus , fra gardiner, lamper, bordløpere til oppslagstavler. De kommer i forskjellige farger, varianter og strukturer. Da kan du bestille på mål. Traditionelle Bambus rullegardiner (Pindevævs gardiner) De bambus rullegardiner vi importerer er fremstillet af runde bambuspinde, hvilket giver et roligt og dekorativt udtryk.


De er lettere transparente, men giver en god afskærmning for sollys. Hvert rullegardin er forsynet med et auto-lock system, som giver en let op- og nedrulning. Hos UNIG finner du persienner i bl.

Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! Vi kan tilby persienner med flere enkle og trygge betjeningssystemer, for at du kan være helt sikker på å finne den som passer perfekt for nettopp deg. Selvfølgelig har hvert system barnesikkerhet som topprioritet.


Ta kontakt med din lokale forhandler som gjerne forteller deg mer om mulighetene dine. Vi selger bambus persienner laget for å måle, bambus mat, materiell Thonet lister og ulike naturlige produkter. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg