onsdag 3. februar 2016

Voss rafting pris

Opplev naturkreftene Voss har å by på og prøv rafting i storslagne omgivelser. Voss Active er ein naturbasert opplevings tilbydar lokalisert på naturskjønne Voss , ekstremsportens ”mekka” i Noreg. I meir enn tjue år har me utvikla og vekst til den største aktivitetstilbydaren i Vest-Noreg. Spanande, morosamt og passar for nybyrjarar så vel som erfarne! Vasstanden avgjer om vi raftar i Strandaelva eller Raundalselva, begge held topp internasjonal klasse og vi garanterar ei fantastisk oppleving.


Voss rafting pris

Prøv rafting på Voss - en spennende og artig aktivitet som egner seg for både nybegynnere og rutinerte! En av de mest populære sommeraktiviteten på Voss ! Kombiner opphaldet ditt hjå Voss Resort med flytid hjå oss til eigen pakkepris! Fly som supermann i Noregs største vindtunnel og slapp av og finn roen hjå Voss Resort. Turer kan bli kansellert eller flyttet hvis vi ikke har mange nok gjester til å gjennomføre aktivitetene.


Basispakken er eit todagars opplegg som inkluderer overnatting i villmarksleiren med alle målti lagbygging, klatreparken og rafting. Pakka kan sjølvsagt byggast ut med fleire overnattingar og aktivitetar. Se Voss hoteller på kart. Voss er et mekka for utendørsopplevelser - blant annet rafting , SUP,.


Rafting, Paintball, brupendling og mye mer. Den eldste som har flydd hjå oss er år gamal, og den nedre aldersgrense er år. Mange tenker at å fly i vindtunnell må vera ekstremsport, men det er det ikkje.


Voss Jeger- og Fiskarlag vart skipa 5. Laget er tilslutta Norges Jeger- og Fiskerforbund. Bestill online nå, eller kontakt oss for et tilbud! Bli med Voss Active på rafting ! Rafteturen går anten i Strandaelva eller Raundalselva, ut frå vasstanden. Begge elvane held topp internasjonal klasse, og me garanterer ei fantastisk oppleving! Category : Nøkel Pris.


Voss rafting pris

Preis für Rücktransport Voss Busbahnhof - Voss Active ist kr. Hentested er på Voss buss terminal minutter før turen starter. Aktiv rundtur fra Bergen! Ta Bergensbanen til Voss og prøv rafting i naturskjønne omgivelser og fritt fall i Norges eneste vindtunnell!


All transport og nødvendig utstyr er inkludert i prisen. Turen starter på jernbanestasjonen i Bergen med den vakre Bergensbanen fra Bergen til Voss. Det er få stader du finn så mange ulike aktiviteter på ein og same plass som på Voss.


Voss rafting pris

Her finn du noko for ein kvar smak om sommaren, og Voss er ein velkjent og variert vintersportsstad med flott alpinanlegg og varierte turområde. Om du trenger en luftetur vekk fra hverdagens mas og fjas, eller har behov for litt nærkontakt med naturen, kan vi med stort engasjement presentere en opplevelsespakke som kombinerer begge to. Vi var med på rafting i Raundalselva med Voss Active. Vi vart tatt godt imot ved raftingsenteret, og fekk god informasjon heile vegen.


Ein opplevelse for livet, og vi kjem nok snart igjen! Kom i nærkontakt med naturen gjennom rafting med Voss Active - for der kommer du virkelig til å bevege deg i takt med naturens krefter - og ta lufteturen i VossVind sin vindtunnel hvor du også får teste det nærmeste du kommer til fallskjermhopping i trygge omgivelser. Voss Resort finn du berre km frå Voss sentrum, midt i hjarta av Fjord Noreg og berre km frå Bergen. Det er enkelt å reisa til Voss med bil, buss og tog, både frå Bergen og Oslo – to av dei største byane i Noreg der du og finn eit godt innenlands- og utenlands flytilbod.


Opplev en aktiv dag med den flotte Bergensbanen fra Bergen til Voss og rafting i vakker vestlandsnatur! Klokka 15:vert det innsjekk og briefing, etterfølgt av ein kort minibusstur, instruksjon i tryggleik og ein symjetest. Til familierafting vil du bli utstyrt med hjelm, flytevest, 5mm neopren våtdrakt og raftingstøvler - alt inkludert i prisen. Vi har selvsagt også utstyr i passe barnestørrelser. På kalde dager anbefaler vi også at du bruker eget ull- eller superundertøy under våtdrakten.


For mer informasjon se egen side om sikkerhetsrutiner. Med base i Bergen har du det perfektet utgangspunktet for kajakk, kano og rafting. I Bergen kan du padle i kajakk i fjorden like utenfor Bergen.


Nyt fantastisk natur mellom holmer og skjær på en Guidet kajakktur fra Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg