tirsdag 9. februar 2016

Vakre hjem butikk

Finn laveste nettpris her. Vi har butikker fra langt nord i landet til langt sør. Mitt vakre hjem er en kategori hvor vi publiserer selvproduserte hjemme hos reportasjer. Her vil du se private hus og deres interiør beskrevet av eierne selv.


Her får du interiør inspirasjon fra private husholdninger.

Ingen blir betalt av interiørbutikker for reportasje. Kundene får alt på et sted. Hva denne damen har fått til er ganske så imponerende ∼ fra utgaven som er i butikken nå!


Klikk her for å bestille! En svensk-norsk forbrødring legger grunnlaget for Nordens største faghandelskjede innen farge- og interiør. Gjennom stor faglig kunnskap ønsker vi å hjelpe våre forbrukere til å innfri sine behov for å skape vakre hjem og fritidsboliger. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.


Deler på denne siden.

Hjelp for tilgjengelighet. Norges vakreste og mest inspirerende interiørmagasin. The charset for this site is utf-8. BoligPluss - Best på ideer. VAKRE HJEM INTERIØR TILBYR DEG KUNNSKAP OG KVALITETER.


NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN. I begynnelsen solgte butikken brukte varer som innehaver Lisbeth Tverback hadde pusset opp selv, men hun skjønte snart at det måtte mer til for at nettbutikken skulle gå rundt. Fem år etter har Lunehjem. I butikken du skal finne håndstrikkede produkter til hele familien din. Dersom du ønsker et produkt i en annen farge, størrelse – enn det du finner i min butikk – send meg en melding.


Strikker etter bestilling. Håper du finner noe du liker. Nå fremstår de med nyoppussede nesten dobbelt så store lokaler. Butikken blomstrer med høy fagkompetanse og service. Vintage utseende lysekroner og lamper er et must i det romantiske vintage hjemmet og vi bare elsker stemningen disse vakre lysekronene og lampene gir.


Et lite tettsted med snaue 2innbyggere, men med et aktivt og engasjert lokalsamfunn. Vakre Bessaker er en perle i havgapet.

Jotun farger Jotun er uten tvil Norges mest populære produsent når det gjelder maling i hjemmet. Her finner du alle blogginnlegg hjem malt i Jotun samlet. Bergmoen snekkerverksted kom hjem til oss der vi fikk fornyet den gamle furutrappen som ble som ny igjen - som satte prikken over i`en i vårt hjem. Nå er det år siden de var her og jeg har ikke ord på hvor fornøyde vi er. Trappen og detaljene har gjort sitt med helheten som passer inn i resten av huset.


Gjennom lokal tilknytning ønsker vi å være et alternativ til de store varehusene. Hos oss får kunden faglig hjelp og god service. Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og -interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape vakre hjem.


Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og. Glass Thomsen Bergen Sentrum Glass Thomsen er en del av Designforevig-kjeden med sine fire flotte butikker i. Belysning gjør mye i et hjem. Tenk gjennom hva slags belysning du trenger.


Vi tilbyr taklamper, pendler, bordlamper og vegglamper i forskjellige prisklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg