onsdag 10. februar 2016

Skyvevinduer i glass

Skyvevinduer i glass

Isolert og uisolert glass. Leveres i et bredt utvalg av mål og design. Vi produserer alle typer skyvevindu i Sapa byggsystem. Skyvevinduer for innvendig og utvendig bruk. Taket leveres i eller mm kanalplast eller glass.


Skyvevinduer i glass

HAGESTUER Vi leverer skreddersydde hagestuer eksakt etter kundens ønsker Leverer forskjellige glasstyper. Dørsystem er av Svensk kvalitet. Skyvedører i glass og ordinære glassdører slipper inn lys og binder rommene sammen.


Det finnes flere forskjellige typer glass som kan benyttes i skyvedører av glass. En åpning vil gi varmetap så det er viktig å benytte glass som isolerer godt samtidig som det tar vare på varmen og kan. Bruk faste vinduer til å lage en enkelt levegg, eller sett inn skyvevinduer i en eksisterende åpning for å lukke rommet når været ikke tillater å nyte uteplassen. Skyvedørsløsningen leveres med mm herdet klart glass (kan også leveres med sotet glass ), hvitlakkert eller aluminiumsgrå profiler som standard. Kan også leveres i andre farger mot tillegg i pris.


Skyvevinduer i glass

Har du behov for isolerte skyveglass og våre uisolerte foldedører er ikke det du ser etter? Vi skaffer også isolerte dører i glass på forespørsel. Ta kontakt for mer informasjon.


Monteres svært enkelt ved å skru fast stk bunn og topp skinne,og derefter hekte på dørene. Til slutt monteres U profil som dørene går inn i på sidene. Willab Garden har et bredt utvalg av ulike skyvedører til hagestue.


Skyvevinduer i glass

Du velger også hvilken isolasjonsgrad ditt hagestueparti skal ha. Våre skyvepartier til vinterhage heter Isomax og er doble glass med argongass. Glass , Sikkerhetsglass 4mm.


Garanti, år materialer-, utformings-, og produksjonsfeil. Dører, Classic – Sommer. Til glassfelter brukes skyvedører og skyvevinduer , samt vinduer etter mål i gavler og faste felt. Når det gjelder glass tilbys du enten isolerglass, enkelt herdet glass , eller. Schüco enten som isolerte eller uisolerte vindusprofiler.


Kan leveres med skyvedører, skyvevinduer , slagdører og faste glassfelt. Vi utvikler og produserer flere forskjellige type skyvevinduer der det kan velges type profil og glass etter behov. Vi har markedets best isolerte vinterhager. Hvorfor skal jeg velge Veranda skyvedører til mitt nye uterom? I den andre langveggen er det satt inn faste karmer nede med skyvevinduer oppe.


Alle Strømmens foldedører har en rekke valgmuligheter, blant annet kan du velge mellom ulike typer glass , sprosser, håndtak og innbruddsikring. Vår Schüco ASS foldedør kan bli utstyrt med et bredt spekter av glass med tykkelse opptil 45mm og som to- eller trelags glass. Gjennom vårt store utvalg, kan vi tilby det meste innen dører og vinduer.


Ved bruk av laminert glass i disse kombinasjonene reduserer man ved bruk av laminert glass også falming av interiøret. Behovet for solbeskyttende glass er størst i sør­ og vestvendte fasader og i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg