fredag 19. februar 2016

Koselig soverom

Fargene som gjør soverommet koselig Myke tekstiler og lune farger skaper rammene for at soverommet blir en fristende hule å krype inn i. ROM FOR DRØMMER: Lune farger, myke skinn og tekstiler gir de rette rammene for et innbydende soverom. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt.


Den naturlige veien til et koselig soverom.

Forberedelser er viktig hvis du vil få en god natts søvn. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Soverom i kjelleren vil ikke bare skape ekstra plass, men du vil være i stand til å skape en rolig og komfortabel retrett hjemme. Alt du trenger er god planlegging og litt kreativitet. Mange huseiere er faktisk uvitende om potensialet i kjelleren deres.


Slapp helt av på et soverom fylt av naturmaterialer, lys og harmoniske fargevalg. Her ser du hvordan vi blandet alle disse elementene og fikk et avslappende soverom.

Boliger, feriehus og leiligheter. Koselig rekkehus Torr. Har du lyst til å skape et koselig soverommet? Her er tips til hvordan du kan få et lekkert soverom med en lun og god stemning.


Vi har akkurat bygget nytt hus og deler vår inspirasjon til soverommet! To soveroEtt soverom med køyeseng med plass til tre personer. Et soverom med uttrekkbar sovesofa med plass til to personer.


Trivelig stue med utsikt mot sundet og fullt utstyrt kjøkken. TV med satellitt-antenne. Ingen WiFi, men meget god 4G-dekning på TELENORs mobilnett. Badevann og turterreng.


Lett å komme til Evjemoen. Det viktigste spørsmålet er ikke hva jeg synes er koselig , men hva DU synes er koselig. Hvilke farger liker du?


For det er noe vi ikke kommer utenom – det er vanskelig å få til en koselig og vennlig stemning hjemme uten farge på veggene eller møblene.

Soverommet kan gjøres lunt og koselig med tapet, som dette fra Borge. Spisestue, soverom og bad. Utgang til stor takterrasse fra hovedsoverommet oppe i andre etage. Villaen er pent møblert og har et innholdsrik kjøkken.


Norske, svenske og internasjonale tv-kanaler, samt trådløst nett. Meget velholdt, vestvendt rekkehus på 1mboflate. Huset er tilknyttet C. Det ene soverommet har utgang til flislagt hage med morgensol. I andre etasje er det et stort master bedroom med bad en-suit og et kott på 15m2. Meget sentral beliggenhet i Altea i et rolig boområde ca min.


Romslig stue med salong og spisestue, flatskjerm og norske tv-kanaler, soverom med sengeplasser, pent fliselagt ba og en balkong utenfor stuen. Tepper på soverom er optimalt, mener Kåre Henriksen, agent for Golvabia i Midt-Norge. Noen nordmenn liker å ha bare en løper foran sengen, mens andre ønsker heldekkende, sier han. Bjørn Musum, daglig leder i Musum Interiør, er enig.


Tepper gir mer varme og lunhet i rommet, det er lyddempende og gir isolering. Om man har et lite soverom kan man like gjerne akseptere at det er lite og gjøre det koselig , ikke male alt hvitt og håpe at det vil virke kjempestort, for det er ikke tilfelle. Kalkmaling har en fin effekt og gir dybde til et rom, den kan gi litt ”sky-effekt” noe som passer til et soverom om man ønsker seg en himmel, foreslår Klungsøyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg