mandag 8. februar 2016

Male kjøkken dører

Hvilke fronter passer ditt hjem? Velg farge og stil som passer deg på IKEA. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.


Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad!

Familien i eneboligen i Drøbak valgte en noe spesiell maling, og nå fremstår kjøkkenet som flunkende nytt - og rustent! Velg et vaskemiddel med gode fettløsende egenskaper. La det tørke godt, slik at det er helt tørt før du begynner å male. Slip: Puss over overflaten med et finkornet slipepapir eller slipekloss, 1eller finere, for å få bedre heft. Men det er langt mer kostbart og det blir derfor en vurdering man selv må ta, sier Klaveness.


Går man riktig frem kan det bli et fint resultatet av å male selv også. Om man ønsker å male kjøkkenet selv, og har folierte kjøkkendører , bør de både vaskes godt og mattslipes. Dette må gjøres for å få heft.

Du kommer for eksempel langt med maling av kjøkkendører. Derfor har vi et bredt utvalg av forskjellige kjøkkendører du kan velge mellom på IKEA. Velg og vrak i kjøkkendører med forskjellige stiler. Vi har kjøkkendører i høyglans og matte kjøkkendører , kjøkkenfronter i klassisk stil og kjøkkenfronter i moderne stil. Du finner også kjøkkendører i landlig stil på IKEA.


Ikke mal over hull fra håndtak eller hengsler med en nydyppet pensel, så unngår du å male dem helt igjen. Maling som siger inn i hullene kan dyttes inn med en run spiss gjenstan f. Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Skal du male kjøkkeninnredningen selv, må du velge en maling med god kvalitet. Godta ikke hva som helst av malinger.


Du får hva du betaler for, og viktigheten av en maling som flyter pent ut er på slike overflater viktigere enn om du skulle malt en strievegg. Lån tilhenger hos IKEA. Om kjøkkenet er gammelt og kjedelig kan du friske det opp ved å male kjøkkenskapene i nye spreke farger. Nå kan du legge første strøk maling.


Det er enkelt å få varene med hjem. Påfør malingen med rull, og jevn deretter ut med pensel.

Avslutt med etterstryker eller en fin pensel for å få en glatt overflate. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like. Stort utvalg av fleksible og praktiske kjøkkenskap i lekkert design.


Se utvalget og sett sammen ditt drømmekjøkken på IKEA. Du må bare vaske det skikkelig før du starter, forklarer Ifi. Til kjøkkeninnredning kan en bruke vanlig interiørmaling eller lakkmalinger som er litt hardere. Kjøkkendører må være demontert, uten håndtak og hengsler.


Er disse veldig skittene, tar vi ekstra vos vasking. Alle priser er inkl mva. Leveringstiden er ca 2-uker. På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet og malingen. Men man behøver absolutt ikke å være malermester for å få et perfekt resultat.


Noen synes kanskje det er vanskelig å få en perfekt finish, spesielt på dører og lister. Hvordan male dør – inne Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av dører inne. Jeg vurderer å male mitt år gamle bjørkekjøkken fra Sigdal. Er det sånn at man kan male alt?


Fronter, skrog og hyllene inni skapet? Blir ikke malingen skrapet opp av tallerkener og slikt dersom man maler hyllene? Er veldig opptatt av at det skal bli skikkelig, og som student så er maling en lettvint vei å pusse opp kjøkkenet på.


Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg