mandag 29. februar 2016

Arkitekter oslo

Søk etter arkitekter oslo på den nye KensaQ. Legg inn anbud gratis hos oss! Reserver ditt Hotell i Oslo online. Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Sundtkvartalet kandidat til arkitekturpris 2. LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. You have some jquery.


Slider Revolution files js inclusion. To fix this, you can: 1. Det blir en ny fargepalett, og mye av fasaden som nå er rå betong skal også få farge.

Dette kommer til å bli fint! En av blokkene står nå ferdig, og stråler i sin nye grønnfarge. Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en ledende, internasjonal vitenskapelig høgskole som gir utdanning innen arkitektur, design, landskapsarkitektur og.


Rodeo is an interdisciplinary architecture office merging design, urbanism, and social sciences. Rodeo er et tverrfaglig arkitektkontor i grenselandet mellom design. Trenger du en arkitekt i Oslo ? Skal du bygge nytt hus eller du ønsker å få tegnet en ny hytte og leter etter en arkitekt i Oslo ? Eller trenger du en arkitekt til et næringsbygg? Vår oversikt inneholder kontaktinformasjon og veibeskrivelser til et stort antall arkitekter i Oslo. Reiulf Ramstad Architects (RRA) is an independent Oslo -based architectural firm with a high level of expert knowledge and a distinct ideology.


Atelier Oslo skaper unike steder, rike på opplevelser. Vi er et lite arkitektkontor som jobber med utvikling av eneboliger, hytter, kontorer andre type bygg. Modus arkitekter - Arkitekt kontor i Oslo. Nybygg, Påbygg, Tilbygg, Renovering og Garasjer.


Vi tegner, søker og følger opp byggesaken til ferdigattest. Arkitektkontor i Oslo som har lang erfaring med krematorier, rehabilitering av eksisterende bygninger, nybygg med miljøprofil (BREEAM NOR Excellent), og store interiørprosjekter.

Kontoret har god kunnskap rundt prosjekteringen av gjenvinnings- og renovasjonsanlegg, og har også gjennomført flere store reguleringsprosjekter. Gaia Arkitekter utfører forskningsprosjekter og benyttes som konsulenter innen spesialområder som økologisk forsvarlige byggemetoder, inneklima,naturlig ventilasjon, byøkologi mm. Gaia Arkitekter tilbyr også prosessledelse for verksteder som skal sikre miljøinnhold og brukermedvirkning. Helseth, sivilarkitekt MNAL med års erfaring. Helseth var tidligere deleier og daglig leder i Vulkan Arkitekter AS som blant annet var arkitekter for Hålogaland Teater i Tromsø.


Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger. Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg