fredag 5. februar 2016

Eika vivo

Eika vivo

Sammenlign kredittkort. Få det beste kredittkortet til ditt bruk med de fordelene som passer deg. Eika Kredittbank sender for tiden SMS og e-post om oppdatering av kundeopplysninger iht.


Har du mottatt e-post eller SMS, ber vi deg velge Signer dokumenter fra hovedmenyen øverst til høyre på denne siden, og deretter Gå til signering. Eika gikk tidligere under navnet Terra-Gruppen, og er i dag et finanskonsern bestående av selvstendige lokalbanker, Aktiv Eiendomsmegling og Eika Forsikring, Boligkreditt og Kredittbank. Eika ViVo – kredittkort for studenter. I tillegg får du rabatter gjennom Eika Fordel. Ulempene er et begrenset fordelsprogram og at det er gebyr for kontantuttak både i Norge og utlandet.


Eika Gruppen foretar en egen kredittvurdering av deg basert på opplysninger fra et kredittopplysningsselskap. Under finner du informasjon om det tidligere kredittkortet. Vivo kredittkort har en årlig nominell rente på 21.


Eika vivo

Vi tilbyr følgende kredittkort gjennom lokalbankene i Eika Alliansen: Gold – vårt mest brukte kredittkort. Et Mastercard uten gebyrer når det gjelder varekjøp i butikk og på nett. Finn din bank og søk om kredittkort.


Det tryggeste valget når du reiser eller handler på nett - forsikringer er inkludert. Det lønner seg å bruke våre Eika Gold! Gjennom vårt fordelsprogram får du en rekke rabatter når du handler i butikk og på nett. KRLE-verket består av én bok for 1. Flertrinnsbøkene gir stor fleksibilitet i undervisningen, og kan brukes uansett hvordan temaer er fordelt på trinn i lokale læreplaner. Målgruppen kan dermed se ut til være studenter i sin beste alder, og i og med at dette er et stadig økende markedssegment, er ikke det nødvendigvis en dårlig linje å legge seg på.


Smålån til refinansiering er et lån fra Eika som gjør det litt enklere å være fornuftig. Lånet er egnet for å samle forbrukslån og kredittkortgjeld i ett lån. Varsel om endringer i rentesats, gebyrer og andre kostnader sendes i ordinær post til kundens hovedadresse eller annen adresse som Eika Kreditt - bank AS har fått sikker kunnskap om. Som kunde med Gold eller ViVo kredittkort har du nå mulighet til å vinne to billetter til Katy Perry sin konsert i Telenor.


Gyldendal Undervisning skal gi viktige bidrag til at barn, unge og voksne lærer mer og bedre, og slik er rustet til å møte livets oppgaver og bidra positivt til et. Erika Ender, compositora do hit mundial Despacito apresentando a canção em uma performance ao vivo e intimista. Curta, compartilhe e inscreva-se no. Eika Smålån er et forbrukslån som gjør det litt enklere å være fornuftig Gode råd.


Derfor investerer vi ikke i hva som helst. Er du opptatt av hvor. ViVo erstattes fortløpende av Gold Mastercard og det er ikke. Gold er Eika Gruppens mest populære kredittkort, og etter den nylige utfasingen av studentkortet ViVo , er det også deres mest tilgjengelige kredittkort på markedet. Gold kan i alle by på rabatter gjennom fordelsportalen Eika Fordel, og en inkludert ID-tyveri- og reise- og avbestillingsforsikring.


Du kan logge inn på kontoen din ved å klikke på BankIDmed brikke, eller, BankID på mobil. Har du ennå ikke gjort det, og lurer på hva en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg