fredag 5. februar 2016

Frittstående markise

Frittstående markise - bestill online her - års garanti - fri frakt! Lag en fantastisk hvilesone for å nyte sommeren i. Beskytter deg mot både sol og regn. Lave fraktkostnadene!


Over år med fornøyde kunder.

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. På den måten trenger du ikke låse deg til kun en uteplass med tak over hodet.


Stativet står stødig på føtter og betongvekter følger med. En frittstående markise kan flyttes rundt og plasseres hvor som helst uavhengig av husveggen. Vi har over 1ulike duker!


Trenger du ny frittstående markise ? Vurderer du å investere i en markise kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring.

Se vårt utvalg og bestill i dag! Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår salgskonsulent velger sammen med deg det produktet som passer best.


Ny markiseduk er også langt billigere enn å skifte ut hele markisen. Se alle alternativene og flere bilder. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute, og heve livskvaliteten og trivselen hjemme.


For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring. Sammen finner vi den optimale markiseløsningen for ditt hjem. Passer fint om man ønsker å skape en uteplass hvor man kan bestemme om det skal skygges for solen eller ikke.


Markisole DUO markise. Gir god solskjerming, lun atmosfære og en følelse av å være på uteservering. Dette gjør at den frittstående markisen fra Uniprodos hageavdeling kan brukes utendørs i mange år fremover.


Den har en moderne form med flotte dekorasjoner som gjør at rammen har et unikt utseende. Classic Duo er en frittstående markise som gir ly og solskjerming hvor som helst i hagen, på lekeplassen, ved båthuset eller på uterestauranten. Alle delene til den frittstående markisen fabrikkeres individuelt, og åpner dermed for utallige muligheter.


En markise som er frittstående kan flyttes rundt og plasseres hvor som helst uavhengig av veggen på huset.

Du kan velge selv om du vil ha skygge ved båthuset, i hagen eller på uterestauranten. Denne vanntette, frittstående markisen er ideell for sammenkomster i hagen din eller på terrassen. Med en slitesterk, pulverlakkert stålramme og værbestandig skjerm av polyester kan denne markisen monteres på en hvilken som helst flat overflate. I tillegg er den meget slitesterk og holdbar.


Den vanntette markisen er enkel å åpne og lukke. Terrassemarkiser kommer i flere varianter og har mange funksjoner – du kan selv velge hva den skal gjøre for deg og huset ditt. Dette er en frittstående markise med føtter forankret i bakken. Pergola er en type markise som har føringsprofiler med fastmonterte ben i bakken. Denne konstruksjonen er svært stabil og gjør at den tåler mer vind enn en tradisjonell markise – i tillegg til at den kan dekke et betydelig større uteareal, som også kan være frittstående.


Med markiser fra Bohus kan du regulere for ønsket skygge og svale partier, både inne og ute. Spenn markisen fast i beslagene ved hjelp av boltene. Bruk et vaterpass og kontroller at markisen er i vater.


Hvis den ikke er i vater, må du løsne låsemutrene i hver ende av markisen , vri på justeringsskruen til markisen er i vater og spenne låsemutrene fast på nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg