fredag 12. februar 2016

Interiørarkitekt mnil

Vi kan kontormøbler og innredning. Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. Mal for kontrahering av interiørarkitekt i offentlige prosjekter.


Tidlig interiørplanlegging sikrer at rom, materialer, farger og møblering sees i sammenheng, og at interiør og arkitektur samspiller best mulig innenfor totale budsjettrammer. Kan bestilles hos NIL, eller leses i sin helhet her.

Arkitektnytt utgis av Norske. Vi er et felleskap basert på nysgjerrighet, engasjement og prestasjonslyst. Vi er uredde, løsningsorienterte og har sterk faglig integritet. SIDEN ER UNDER KONSTRUKSJON.


MNIL Merethe Koldingnes. Profesjonell bistand og planlegging av interiørløsninger for både næringslokaler og private bolig med base i Stavanger. Vi inviterer til en kreativ reise fra idé til.


Vi er fleksible med hensyn til oppdragets størrelse.

Som interiørarkitekt planlegger og tegner du innvendige rom i bygninger. Arbeidet utføres både når nye bygg skal bygges, og ved endringer i eldre bygg. Kontoret ledes av interiørarkitekt mnil Ine Elisabeth Bangås. Hun er utdannet med mastergrad i interiørarkitektur fra Kunsthøgskolen i Oslo, og var en av gründerne bak selskapet Dis.


Titlene interiørarkitekt og møbeldesigner er ikke beskyttet. Ta gjerne kontakt for en ufor­plik­tende prat om du lurer på om vi kan hjelpe i forbin­delse med prosjektet du står overfor. Gnist – web som funkler! Solveig Baalsrud Svoor som har mastergrad i interiørarkitektur fra Kunsthøgskolen i Oslo.


Interiørarkitektur drives av Kristin Strand Ørseng og tilbyr komplette interiørløsninger fra idé til ferdigstillelse for offentlig og privat miljø. Malin Skjelland har jobber oppført på profilen. Kristin har over års erfaring som interiørarkitekt innen bolig, restaurant, hotell og næringsbygg. Vis Ane Wierli Nilsens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.


Ane har jobber oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Anes. Dagfinn Støylen, Diplomøkonom BI, Daglig leder. Prisen avhenger av type arbeidsoppgaver.

Grønner Tidemann forklarer at det er vanlig å gå på en befaring og snakke med kunden om hva de ønsker hjelp til, noe som ofte tar 2-timer. Interiørarkitekt designinnredning tilbyr profesjonell bistand innen prosjektering av næringslokaler, offentlige rom og private boliger. Vi leverer komplette interiørløsninger for offentlig og privat sektor.


Kongshaug fra , Akershus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg