fredag 12. februar 2016

Teddy pledd

Teddy pledd

Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Pledd i mykt og luftig teddystoff med bakside i fløyelsmyk velur. Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Vi har både ullpled fleecepledd og pelspledd som passer godt både inn og ute.


Teddy pledd

Se vårt store utvalg! Baby pledd som personliggjøres med barnets navn, fødselsdato, vekt og lengde. Det finnes ikke to identiske pledd i hele verden! Se lagerbeholdning i butikk Pr.


Teddy Pledd 1 merino lammeull. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler. Ja, for det finnes jo massevis av fine tepper og pledd med barnevennlig motiver, som Star Wars, Minions og så videre! Tepper og pledd i massevis på Jollyroom Vil man ha tepper og pledd til barn og baby, er Jollyrooms online-sortiment rett sted å lete. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Mange glemmer at pledd kan spille en avgjørende rolle i innredningen din. Hos oss finner du behagelige pledd i forskjellige størrelser, materialer og design. Dette gjør at du enkelt kan finne sofateppene som passer sammen med stuemøblene og pynteputene dine.


Perfekte pledd på nett. Enten du ser etter å bytte ut det gamle, slitte pleddet i sofaen, eller du rett og slett er på utkikk etter et pledd til sofaen, er det lett å handle hos Princess. I nettbutikken finner du pledd i alle størrelser og farger, og det er enkelt å få oversikt over utvalg og pris.


Milton pledd offwhite. Super deilig mykt pledd i 3gr teddy , bakside velvet i 1gr. Ser og føles som sauepels. Fluffig pläd i 3gsm teddy , baksida i 1gsm velvet. Dette myke, strikkede teppet fra Jollein, passer perfekt i sprinkelsengen eller i barnevognen.


Teppet er laget av en myk bomullsblanding som er skånsom mut huden, og. Din handlekurv er tom. Uttrykk deg gjennom ditt hjems innredning Omgi deg selv med flotte ting. Mykt pledd i 3gsm teddy , bakside i 1gsm velvt.


Teddy pledd

Men hva hvis sengetøyet ditt blir dekket med et stort bamse-trykk? Babytepper og pledd er både kos og nødvendig, og å velge god kvalitet gjør at man har tepper som varer hele småbarnstiden. Det er også et miljøvennlig valg, samtidig som man slipper å handle inn nytt stadig vekk.


Flere krabbetepper, også kalt krabbematte, som babyen kan øve seg å rulle fra rygg til mage på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg