mandag 22. februar 2016

Bokhylla no

Nasjonalbiblioteket tilbyr utstillinger, konserter, samtaler, foredrag og omvisninger som formidler og aktualiserer samlingen. Samlingen rommer publisert og. Den inneholder alle trykte bøker utgitt i Norge frem til og med. Rollen som nasjonalbibliotek innebærer.


Du finner digitaliserte bøker, aviser, fotografier, radioopptak og mye mer. Her finner du en liste over.

Samme natt begynte jeg å lese en ny bok og det var Helvete av Erlend Loe. Jeg har lest en del av Loe både før jeg begynte å blogge og i ettertid. Trenger du en solid bokhylle som tåler tung litteratur? Ta kontakt, så hjelper vi deg! Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg.


Gjennom Nettbiblioteket får alle. Vet ikke om det har vært nevnt her allerede, men nå er den digitale bokhylla åpnet. Visste du at store deler av den norske bokskatten ligger fritt tilgjengelig på nett?


Nyheter og innsikt om bokhylla.

Mange gode billedbøker blir gamle og utslitt og forsvinner fra både bibliotek og bokhandler. Nå er det håp om at disse bokskattene likevel kan bli tilgjengelig. Kopinor inngår avtaler om kopiering og annen bruk av åndsverk. Vederlaget blir fordelt til opphavsmenn og utgivere i Norge og utlandet.


Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Nettstedet bokhylla er et spennende nettsted det du kan velge mellom mange tusen spennende bøker. Bokhylla er et spennende nettsted med digitale bøker. Finn billedbøker her: Gå til billedbokhylla. Kjekt å ha når du er langt unna eit bibliotek eller di eiga bokhhylle heima. Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) Til toppen.


Gammel Nok er en sosial entreprenør som leverer bemanningsløsninger til virksomheter og private. Vi formidler kvalifisert personell over år til kunder som. Finner du ikke boka du skal ha? Vil du ha tak i eldre bøker? På nettsiden bokhylla.


Et svært godt tilbu særlig for studenter, sier Sigmund Løvåsen. Skjermdump: bokhylla.

Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr. Stort sortiment av Hyller i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Vi gir deg nyheter, underholdning, været, og det siste innen temaene du er interessert i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg