fredag 19. februar 2016

Hvor mye koster det å foliere bil

Hva koster det å foliere en bil ? Bilfoliering kan koste alt fra 15. Så mye koster det TODELT FOLIERING: Denne XC60en har fått en todelt farge. Enten den er hvit eller rød orginalt, skal lakken holde seg jevnt om du bevarer bilen godt.


Foto: MARCO REKLAME Vis mer.

Foliering av bilen er en dyr investering og koster mellom 20. Delfoliering kan være mye forskjellig. Her velger man stort sett selv hvor man ønsker folien.


Noen velger å foliere kun dører og sidepaneler, mens andre folierer kun tak. Ved å foliere for eksempel kun panser og tak, så får man et nytt utseende på bilen, samtidig som man beskytter den mest utsatte lakken fra steinsprut. Det er vanskelig å gi et prisoverslag fordi det er mange variabler som spiller inn, forklarer Andresen.


For eksempel hvor mye ulakkerte overflater bilen har, og om den har takreiling eller ikke.

Folie kan legges på både ny og gammel bil – men har du rust bør dette fjernes før du legger på folien. Man kan heller ikke foliere ulakkerte overflater, som plastfanger o. Hvis ikke kan problemet lett bli større, sier Mihail. Prisen på å endre fargen på en hel bil varierer.


Det er hvor mye som må demonteres som har mest å si for hva det vil koste. Kan jeg foliere deler av bilen i stedet for hele bilen? Hvor mye koster det å foliere en bil ? Våre metoder og bruk av ny teknologi gjør at våre kunder anbefaler oss. Helfoliering av bil og unik bilstyling i Drammen og Trondheim.


Folien er også enkel å fjerne, på et senere. God kveld Jeg lurer på om noen vet hvor mye det koster å foliere en bil ? Tenkte på å foliere Sierraen med gjennomsiktig folie for å beskytte lakken mot. Forstå kostna pris og budsjett for å helfoliere bilen din i denne. Vi har en av disse som hovedansvarlig for all foliering av bil hos oss.


Alle leveranser assisteres og kontroleres av denne montasjelederen, og de vanskeligste jobbene gjør han selv. Vinyl på bil har en rekke fordeler.

Og den påstanden om at Hexis er mye mye bedre enn 3M og Orafol skulle jeg likt å ha utdypet. Styling av biler Hvilken bilgrafikk er tilgjengelig? Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Selvklebende folie som metervare.


Jeg har rett og slett ikke lyst til å utsette den for steinsprut og dritt, og lurer derfor på å foliere bilen. Når folien er fjernet, vil man da få en “ny” bil , hvor lakkeringen har vært skjermet for vær og slitasje over mange år. Det er uaktuelt med tullinger som bruke kniv mot lakken og sånt idioti. Siden jeg trolig får ny bil i løpet av høsten er dette noe jeg bør tenke på. Derfor er mange av oss opptatt av å ta godt vare på den.


Gjør vi det , holder verdien seg mye bedre, og det merkes den dagen den skal skifte eier. Ikke koster det all verden heller. Men uansett hvor mye vi gnikker og gnir, er forsiktige når vi parkerer og passer på barna, er det en del ting som er uunngåelig: Bilen får steinsprut og riper. Den avhenger både av hvilken type folie en vil ha, hvor mange lister det er snakk om og hvor mye arbeidet.


NY FARGE: Med Plasti Dip får bilen ny farge og god beskyttelse. Kommer til å savne bilen noe utrolig, men greit å få bil med plass til alle også. Har avtalt bytte i en Audi Q7.


Deres dyktige håndverkere vil hjelpe deg å velge folie og design for ditt kjøretøy. Vi hjelper deg med design, gode råd og montering av bildekor, alt til en. Bildekor, bilreklame, profilering av bil og klistremerker til bil til rimelige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg