fredag 26. februar 2016

Krus med sugerør

Vi har Sugerør og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Finn laveste nettpris her.


Krus med sugerør

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet.


Nyt en deilig kald drikk i sommervarmen. Stort krus med lokk og sugerør. Bestille kopper med logo? Profilering er en viktig del av en bedrifts marketingmiks.


Krus med sugerør

Specialdesignede krus med sugerør minder dine medarbejdere og kunder om at drikke nok væske, og så viser de firmaets logo frem. Disse specialdesignede krus er perfekte som firmagaver eller til at dele ud på messer. Smæk dit firmanavn på dem og tag en slurk. Server deilige smoothies, fruktige drinker og punch i dette lekre ananasglasset i rosa.


Glasset kommer med lokk og sugerør. Dette er perfekt til late sommerdager, Hawaiiparty og andre festligheter! Kopper og krus er som t-skjorter, du finner de med alle mulige artige trykk og vitser.


Krus med sugerør

Her har vi både morsomme krus og flotte kaffekopper. Skaff deg en av disse fantastiske koppene eller krusene i dag! Spre latter og godt humør ved frokostbordet eller på arbeidsplassen!


Ananas Kopp med Lokk og Sugerør. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Nyt drinken din fra dette lekre glasset formet som en ananas! Dette flotte glasset med hank, lokk og sugerør er perfekt til deilige smoothies, fruktige drinker og punch. Dette flotte ananasglasset er perfekt til tropiske temafester, sommerfesten eller Hawaiiparty. Alltid lave priser på profilprodukter. Innhent et uforpliktende tilbud med preging av din logo.


Cyclone beger med sugerør. Ikonisk beger med doble vegger og sugerør. Koselige keramikk krus med matt overflate. Her finner du en rekke krus og glass i forskjellige former og fasonger. Vi tilbyr keramikk krus , krus laget av glass og lignende.


Du vil garantert finne noe du liker her, enten om det er et cupcake krus med lokk, mason jar med passende lokk og sugerør , spennende shotteglass og mer. Farverigt krus med integreret sugerør i låget. Forhindrer insekter i at komme i væsken. Både til de små og lidt større. Krus med næseudskæring.


Dette krus har en praktisk udskæring til næsen, som gør, at du ikke behøver at bøje hovedet så langt bagover, når du drikker af det. Eco Cup on Ice Take away-likende krus med tilhørende sugerør i plast for kalde drikker. Drikken holder seg kald og du slipper kondens på hender og bord med de.


Noen har en egen skål, noen er fargerike og har morsomme mønstre, og noen er uten håndtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg