mandag 1. februar 2016

Film på vindu for å hindre innsyn

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her!


Søk etter film på vindu for å hindre innsyn på den nye KensaQ. Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål.

Dvs sitter du på en buss med slik folie på vinduene ser du gjennom pga forhold. Er det lyst ute og mørkere inne ser du ut. Dette gir et vakkert og spesielt vindu.


På jobben har vi vinduer som hindrer innsyn , men når vi. Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming vinduer , og filmen gir svært god effekt mot sol (mange filmer har tilnærmet 1 UV blokkering), skarpt lys og varme (reflektive filmer har varmeavisning på inntil ). Vindusfilm har lang leveti og er vedlikeholdsfri. Fordelen ved å benytte folie på vindu er at man kan hindre innsyn uten at dette går bekostning av lysforhold.


Polyesterfilm som appliseres på vinduets innside for å hindre innsyn.

Går an å lime en film på vinduet , det gjøres i kontorer, legekontorer fx. Det finnes noen slags rullegardin som hindrer innsyn , men du kan. Folie på vinduet skjermer.


Solvarmen reflekteres med opptil , og sjenerende gjenskinn reduseres med opptil. M OPL innsynshindrende film. En annen løsning, som nevnt over, er vindusfilm. Har brukt det i kjøkkenvinduet. Kjøpes på rull, i forskjellige mønstere og er fin til å dekke den nederste halvmeteren av vinduet.


Filmen skaper større arbeidsro. Slipper inn lys og hindrer innsyn. Du klipper til lengden, fukter vinduet og stryker filmen på med en tapetbørste. Lurt å være to om jobben! I praksis vil det si at det tar lenger tid før panel gulner, og lenger tid før tekstiler, malerier og liknende falmer.


Falmet sofaen alt for fort? Her er skadene du kan klage på. Som en bonuseffekt vil et ekstra lag på vinduet også kunne hjelpe å. Utgangspunktet er en helt ren vindusflate, bruk gjerne mikrofiberklut til rengjøringen.

Spray rent vann på vinduet , legg på folien og stryk ut med en nal, og den sitter på plass i årevis. En folie som hindrer innsyn uten å stenge for en del av lyset tror jeg ikke finnes. Bare UV-folie på et vindu begrenser lysinngangen.


Og det bytter jo plass når sola går ned og lampene inne tennes. Har ikke noe behov for å hindre varme. Det er Llumar- film jeg har på vindu.


I min leieleilighet er det ikke akkurat aktuelt å bytte ut vinduet på kjøkkenet, men jeg vil så gjerne hindre innsyn ved å kunne lime på slik plastfilm som gjør at vinduet ser sandblåst ut. Har noen peiling på hvor jeg kan få tak i noe slikt - eller lignende? Vi har utendørsfilm fra Tundra på vinduene våre, ser ut som vanlige vinduer utenfra, bortsett fra at du ikke klarer å se inn uten å gå helt inntil glasset. Vi er på utkikk etter noe slags film eller lignende for å skjule innsyn på badet vårt, men vil veldig gjerne kunne se greit ut.


Et annet ord for innvendig solskjerming er interiørgardiner. Innvendig solskjerming er primært egnet til å blokkere skarpt lys, hindre innsyn og være et designelement i boligen. Vindusfolie er et effektivt virkemiddel for å hindre innsyn. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på , blir like skarpt.


Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Vi vurderer å kjøpe en bolig med gangsti og naboer på alle kanter, spesielt i stua får en mesten inntrykk av at gangveien til de andre husene går helt oppi vinduet. Jeg liker å bo luftig, og ha litt privatliv, men av hensyn til nærhet til skole o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg