mandag 15. februar 2016

Fargekart sand

Fargekart sand

Er en varm beige tone. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. En gråaktig beige (greige) tone.


Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Fargekartene er retningsveiledende og fargene kan variere med underlag, lysforhold og glansgrad. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


En pastelldrøm av en blågrønn tone. Perfekt støvet og diskret. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Blek Sand – en lekker og populær grå-beige tone!


Beigefarger holder stand – og det er ikke uten grunn! Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, og gir rom det er godt å oppholde seg i. Saken er sist oppdatert okt. Lune klassiske beigetoner.


Fargekart sand

Lys Antikk – en svak, varmbeige tone. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Fargekartet vist på skjerm kan kun anses som en indikator på fargen på det faktiske produktet.


For en korrekt fargegjengivelse må du se på Laticretes trykte fargekart og fargeprøver. Farger kan også påvirkes av overflaten de blir brukt på, og av lysforholdene i omgivelsene. Enkelte farger kan det være leveringstid på. Ny ennlig maling v Bliss NAAF!


Fargekart sand

FaRGeKaRT Farger er forunderlig levende. Sens Fargekart byr på et naturlig spekter av naturens egne farger, og jeg håper vi har gjort det litt enklere for deg å skape et godt sted å være. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Avslutningsvis minner jeg om at dere MÅ se alle farger på en ekte fargelamell i et fargekart eller i butikk før valget tas, – dette fordi digitale skjermer har svært ulike fargeinnstillinger, og derfor ikke alltid viser helt reelle farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg