torsdag 25. februar 2016

Svart body

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom! Finn laveste nettpris her. Svart body pyntet med blonder. Smale, justerbare skulderstropper.


Lukking med hekter i tre posisjoner i ryggen, samt fôret kile.

Romantisk svart body med gjennomsiktige blonder og netting, med lange ermer og en vakker åpen rygg. Superfestlig body med flotte lurex-detaljer i fine farger. Den har lange ermer, V-hals og lukkes nedenunder med trykknapper. Dette var det første problemet Northern Playground satte seg ned for å løse.


Resultatet er en boxer sydd fast i skjorta. Heldigvis er det flere enn små skrikerunger som nyter godt av body -prinsippet. Sexy, svart body med G-string.

Laget av halvgjennomsiktig blonde med blomstermønster, og med justerbare bånd og rhinestone-detaljer over utringningen. Holdes på plass av to smale bånd rundt hoftene. Høyt snitt for å virkelig fremheve bena. Dekket med blondestoff fra livet og opp med gjennomsiktige partier på sidene.


To knapper i skrittet. Shop utvalget vårt av body til dame. Du finner alltid de seneste trendene og stilene hos HM. Shop online eller besøk din nærmeste HM-butikk.


Lekker svart body i velour fra Gestuz. Elegant body som er perfekt til selskap. Bodyen har en dyp v-utringning og er stretchy i stoffet. Dtealjert med blonder. Imane er en sexy blanding av delikat, gjennomsiktig tyll med elastisk, myk kunstlær.


Plagget har fantatiske dekorative detaljer i nakken, et vakket kunstlær-belte. Vis størrelsesguide Størrelse:.

En långärma helmönstrad body i naturvitt, svart och ockra. Här har vi Mumindalen klädd i vinterskru med både isbjörnar och pingviner på besök. På axeln har bodyn två vita tryckknappar med Mumintrollet på, i grenen finns det tre vanliga tryckknappar och baktill väl tilltaget med plats för blöjan.


En herlig body i ullblanding fra Joha, perfekt til vårens ruskevær. Bodyen er laget av en behagelig blanding av ull og silke som får frem de beste egenskapene av begge stoffene. Ullens termiske egenskaper varmer godt når det er kjølig, samt kjøler ned når det er varmt, samtidig som at silken har antiseptiske egenskaper som er godt for barnets følsomme hud.


Perfekt å bruke til hverdags, fest eller sammen med våre kostymesett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg