tirsdag 9. februar 2016

Postkasser bruka design

Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Handle smart - Spar penger. Alltid stort utvalg og god service. Få den laveste pris her!


Romslig og flott postkasse, med teksten POST i hvitt.

Tilgjengelig i mange fine farger. Skruer for oppheng følger med. De fleste kjenner vel til de fine postkassene som kommer i to størrelser og i mange farger. Den store er vanlig postkassestørrelse.


Den lille er beregnet til lek og dekorasjon. Finnes det noe bedre enn å få et sommerpostkort, et fødselsdagskort eller en personlig hånskreven hilsen? Bruka Design er utrolig flinke til å utvikle kvalitetsvarer med god design.


Markedets fineste postkasse!

Det er huller til oppheng med silikonringer slik at det ikke lekker vann inn i postkassen. Du kan kjøpe postkasser på nett eller på ditt nærmeste postkontor. Vi har postkasser i god kvalitet, med norsk design og god plass til større sendinger.


Svenske Bruka er et merke som produserer møbler, kurver og tilbehør til hele hjemmet. I butikken på Bærums Verk har vi et utvalg av småmøbler og tilbehør. Vælg din favorit nedenfor, som kan anvendes på legehuse eller på børneværelset. POSTKASSE FOR ETHVERT BEHOV. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Våre postkasser er laget av galvanisert, europeisk stål og lakkert med en miljøvennlig pulverlakk med høy finish. Dette gjør at postkassene tåler vårt norske klima og har en levetid på flere tiår, og du unngår bruk -og-kast. Send oss gjerne en forespørsel om produktet nedenfor.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Det finnes også store postkasser med plass til levering av større pakker. Hvis du handler mye på nett og det er langt til nærmeste postkontor er dette en god og enkel løsning.


I tidsriktige design , skaper de produkter til det moderne hjemmet. Materialevalget er ofte en smakssak.

Produktene selges verden over, og vi gleder oss over å ha dem i hus. Vakre artikler til kjøkken og interiør, gode materialer i fin kvalitet - her er det bare å slå seg løs. Jeg har lenge vært ute etter postkasser fra Bruka ,men ikke funnet. Men i dag snudde lykken og nå er denne hvite og den lille rosa på tur hjem til oss!


Anbefaler nettbutikken newenglandstyle Det var der jeg fant de-var også mye annet i Bruka design for oss som liker det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg