tirsdag 16. februar 2016

Steinplate til pizza

Velkommen til Kensaq. Finn steinplate til pizza i dag! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Beste Priser Med Handlesmart! Det er likevel mulig å lage perfekt italiensk pizza i en vanlig stekeovn.


For å få til dette anbefaler jeg å investere i en pizzastein! Den vi kjøpte kostet kun 3kroner og det fulgte med to trespader til å ta pizzaen ut av ovnen med. Da er det ikke ordentlig pizza , og sånt er heller ikke pizzasteiner laget for. Men nå snakker jeg om italiensk pizza. Det er ikke bare å dytte løs deig med fyll ned på en glovarm steinplate.


Da bør man vel egentlig ha skikkelig stekespade? Her kan du se noe pizzautstyr som kan hjelpe deg til en perfekt pizza : Se også hvordan du lager pasta selv. Det eneste utstyret du trenger er kniv og kjevle.


Pizzaovn Med en pizzaovn, har du muligheten til å oppnå den gode, italienske steinovnsbaket smaken. Vi har tidligere testet pizzaovnen Pizza Dragon fra OBH Nordica, med godt hell. Sammenlign pris på pizzastein.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Pizza bakt på stein får en utrolig god smak. Bunnen blir knasende sprø og den høye varmen gjør pizzaen svært saftig. Toppingen kan du variere i det uendelige så pizza blir man aldri lei av.


En pizzastein kan du kjøpe i de aller fleste kjøkkenforretninger. Ser at de har steinplate til å steke pizza på hos traktøren (kr. 20-) Steinplaten skal angivelig suge opp overflødig fukt slik at pizzabunnen blir blir akkurat så sprø som den skal være.


I en vedfyrt steinovn kan temperaturen bli over 4grader. Dette er den perfekte temperaturen til å lage italiensk pizza med tynn bunn. Det tar cirka en time fra jeg fyrer opp ovnen til den er klar til å steke pizza.


Og det tar bare et par minutter å steke hver pizza , forklarer Rasmus. OK, jeg pleier nemlig ikke å kjevle ut pizzabunner, men rett og slett bruke fingrene for å trekke deigen utover. Pizzaen ble knall, med mozarella, pecorino og litt gorgonzola, pluss peperoni, tomater, løk og kalamataoliven.


Materialet er mer solid i forhold til brud enn en steinplate og kan leveres i tynnere dimmensjoner. Komposittstein er støpt i form og består av ca. Ulempen er at limet som blir brukt, tåler dårligere varme gjenstander, i forhold til en granitt benkeplate. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse. Nå som du har deigen, er det bare kreativiteten som stopper deg.


Hva med å lage pizzasnurrer, calzone eller en deilig langpannepizza. Alle skal stekes nederst i stekeovnen. Mulighetene er uendelige. På MatStart kan barna enkelt lære å lage pizzadeig.


Har du små kokker i huset? PIZZA På tide med hjemmelaget pizza. Stek den på denne steinen fra Jamie Oliver, og få en autentisk sprø italiensk pizza. Legg steinen i holderen, så kan du servere pizzaen uten å skade bordplaten, eller bruk det flotte HOLM serveringsbrettet i akasie, diameter cm. I tillegg medfølger HOLM pizzaskjærer og rivjern.


JAMIE OLIVER PIZZASTEIN Ø35CM Denne bakestenen skaper en autentisk sprø italiensk pizza. Stenen gir en jevn fordeling av varmen fra ovn til pizza. Bevarer varme for å holde pizzaen varm under servering.


Bruk holderen, til å servere pizza på bordet uten å skade bordplaten. Kan også brukes til å bake brø kaker og croissanter. Den varme pizzasteinen sikrer en helt spesiell sprøhet, og gjestene vil trygle deg om å servere pizza igjen – innen kort tid. Pizzasteinen gir deg også mulighet til å bake mange andre lekre retter på grillen. Visste du derimot at du kan grille pizza ? Fra smeltet marshmallows til ananas-spyd – få tips til fem desserter du kan legge på grillen.


For har du ikke en vedfyrt pizzaovn stående i hagen, kan en grill gi deg like godt resultat når du har lyst på hjemmelaget italiensk pizza. Italiensk pizza har tynn, sprø bunn. På den tynne bunnen er det hjemmelaget pizzasaus, spekeskinke, oliven og parmesan. Så enkelt og så utrolig godt.


Våre benkeplater i stein lyser opp kjøkken- og baderomsmøbler. Vi vil hjelpe deg med å finne et Granitop-produkt som svarer til dine behov og forventninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg