mandag 8. februar 2016

Soverom inspirasjon skråtak

Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut? Vi har ikke verdens største soverom , så på hver side av garderobeskapene, blir det plass til å gå frem og tilbake til sin side av sengen.


På denne måten får vi et garderobeområde bak sengen, med skap på hver side. Jo da, du kan gjøre innredningstabber dersom du har et soverom med skråtak.

En vanlig tabbe er å innrede på en slik måte at det blir umulig å re opp sengen, noe som for eksempel kan være vanskelig dersom du plasserer en dobbeltseng med langsiden inn mot skråtaket, sier Ruud. Oppussing av soverom med skråtak byr på litt flere utfordringer enn når taket er rett. Så i dag tenkte jeg å dele noen bilder fra prosessen vi er inne i nå, vi har nemlig tatt fatt på soverommet. Da vi flyttet inn, skjønte vi raskt at det å stange hodet i skråtaket når man forsøkte å sette seg opp i sengen, ikke var den beste.


Mellom rommene er det valgt skyvedører som er plassbesparende sammenlignet med vanlige dører, og kan skreddersys til rom med skråtak. Vegglampen over sengen er fra Ellos Home, putene fra Day, Tine K Home og Society og plakaten fra Kristina Krogh. Kommoden er et arvestykke.


Skråtak med spiss vinkel er ingen hindring for å få et lekkert og luftig soverom.

Bli med i konkurransen. Supplerer du med naturmaterialer understreker du roen enda mer. Blir det for romantisk og rolig, og du ønsker et lite brud tilfører du et varmt rødt element. Innerst blir det soverom.


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! De som skal bygge på nabotomten vår påstår at de hadde fått beskjed fra kommunen at soverom under skråtak av brannårsaker ikke er lovlig. Har du et soverom uten skap kan du lage en ramme av garderobeskap rundt sengen slik det danske firmaet Køkkenskaberne har gjort her. Tenk utenfor boksen og velg kjøkkenskap hvis det passer bedre!


Like viktig som god lagringsplass er det med riktig gulv på soverommet. Grått er imidlertid den verste fargen du kan ha på soverommet , og kan gi en følelse av uro og tungsinn,. Designspirit: inspirasjon til soverommet ! Finn og lagre ideer om Små Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. GI SOVEROMMET EN MAKEOVER: Interiørbloggeren Inger Beate Hemsborg. Det er spesielt lurt hvis du har skråtak slik som Beate.


Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det.

Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem. På soverommet kan for eksempel hvitt tak virkelig bidra til å gi en følelse av at rommet er større. LES OGSÅ: Her er høstens interiørtrender Med egen skrift på putene blir det raskt litt mer personlig preg på soverommet. På putene står det Life is beautiful when I am with you.


Hent inspirasjon og gjør det selv-tips fra Monica sitt hus i Lillestrøm, årets vinner av Norges vakreste hjem! Med enkle triks kan du skape ditt drømme- soverom. Det gjør at du trives bedre, fordi det blir lettere å finne ting. Smarte løsninger er alfa.


Her var det løse teppefliser på betonggulv, gulnet og hullete miljøstripe på veggene, furupanel i takene samt to store skyvedørsgarderober med dekorterte speildører. Du sparer plass og får et system i kaoset. Leiligheten er kul og gir meg en New York feeling. Jeg har akkurat flyttet inn i en leilighet på St.


Det første som ble prioritert når jeg skulle innrede soverommet var å utnytte plassen under skråtaket. Sist jeg selv skulle sparkle og male skråtak hagge vi mye problem i vinkelen ettersom platen på hvær side ikke traff hverandre i riktig vinkel. Ikke sats på at kun sparkel skal gjøre skjøten i møne fin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg