onsdag 10. februar 2016

Billige rammer til plakater

Populære plakater til bildeveggen. Da har du kommet til rett sted! Match dine plakater med små og store rammer slik at det passer ditt hjem og interiør. Hvorfor ikke kombinere en plakat med naturmotiv som illustrerer et hav med en skinnende gullramme, eller et sitat fra Coco Chanel med en hvit treramme?


I vår nettbutikk finner du billige rammer av høyeste kvalitet. Dekorative rammer til bilder og plakater.

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater , som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Hvis du køber rammer med til dine plakater , så får du dem leveret indrammet, lige til at hænge op på din væg.


Alle rammerne er i høj kvalitet, med glas, der ikke tiltrækker støv, hvilket akryl og plexiglas har en tendens til at gøre. Vi har valgt at fokusere på tre typer rammer.

Plakater og rammer , Desenio, varierende priser - kan kjøpes her. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. En norsk online-butikk med plakater og posters online.


Her finner du skandinavisk design med svarthvite plakater , posters til barn, plakat med fotokunst, tekstplakater og mye mer. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Køb rammen til din plakat online her. Og skulle du ikke finde din størrelse, så laver vi også plakatrammer på specialmål. Læs eventuelt mere under beskrivelsen. En flot billedramme får dine plakater eller familiefotos til at træde frem i et rum, og er lige prikken over i’et i indretningen af dit hjem.


Hvis du har mange billeder eller plakater , som alle fortjener en plads på væggen, kan du med fordel lave en personlig billedvæg, og sammensætte både små og store rammer i forskellige materialer. En ramme som supplement til en af vores mange forskellige plakater i avil udgøre den perfekte gave til værten eller værtinden. Denne type ramme er perfekt om du vil ha en billig løsning, og om det du vil innramme har standardmål som A A Aeller A1.


Vores rammer 50×egner sig også godt til dem, der netop skal til at indrette børneværelse, omdekorere stuen, eller blot har en stor hvid væg, hvor der mangler noget. Denne billige plakatrammen har hull på innsiden av klikklistene, og kan skrus direkte til vegg, eller festes med f.

Du kan også bestille trykk av plakat til rammen din. Les mer om dette her. Skiltdisplay har også plakatrammer med kraftig rammeprofil, les mer her og rammer som er spesielt tilpasset til utebruk, les mer her. Det jeg lurer på er hva slags butikker jeg kan få tak i billige rammer. Er det spesielle rammer som er ment for plakater eller er det bare vanlig å bruke samme type som man bruker til vanlige bilder osv?


Du kan alltid finne unik veggdesign av høy kvalitet til hele boligen her på vår nettside. Rammen kan hænges på en hvid – eller en farvet væg, og vil ligemeget hvad skabe liv og stemning. Rammen består af sider og et sort elastisk gummibånd. Rammen hænges op ved at trække gummibåndet frem. Er du på jagt efter rammer til plakater , svæverammer til malerier eller lækre sorte fotorammer?


Billige plakater til hjemmet. Posterland er leveringsdygtig i det hele både online og i vores butikker i København og Aalborg, hvor du kan se det store udvalg af billedrammer til billige priser. Står du og mangler billige billedrammer til dine familiefotos, plakater eller kunsttryk?


Mulighederne er mange, og du bør derfor tage dig god tid til at kigge på de mange forskellige løsninger inden for rammer til billeder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg