torsdag 18. februar 2016

Kjøkkendør håndtak

Hvilke fronter passer ditt hjem? Velg farge og stil som passer deg på IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Sjekk ut kjøkkendør håndtak.


Knotter og håndtak er detaljer til mange rom i hjemmet som er med på å utgjøre siste finish.

Se vårt store utvalg av knotter og håndtak ! De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Velg mellom børstet stål, krom, nikkel, akryl eller en kombinasjon av flere, valget er ditt. Spar penger på å fornye det du allerede har.


En kjøkkenfornyelse er både tidsbesparende og billigere enn et nytt kjøkken. Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet. Vi vet at det er viktig å få kjenne på kjøkkenfrontene.

Så når du er klar, kan du bestille et personlig hjemmebesøk raskt og gratis. En av våre dedikerte og kunnskapsrike kjøkkeneksperter kommer hjem til deg og viser hele vårt utvalg av kjøkkenskap, skuffefronter og håndtak på kjøkkenet ditt. UTRUSTA trykk-åpen-beslag erstatter knotter og håndtak.


De monteres på innsiden av døra og gir kjøkkenet et rent og elegant uttrykk. Standard kjøkken er HTH Mono i hvitt med takhøye overskap. Kantene er avrundet med en liten radius.


Frontene er lakkert med slitesterk lakk. Som tilvalg kan du velge blant annet fronter, benkeplater, farger, håndtak og hvitevarer fra HTHs sortiment. Hva med å bytte knotter? De siste årene har det kommet mye spennende på markedet, og du trenger ikke bare lete hos kjøkkenforhandlere. Derfor bør du vaske av kjøkkendører med jevne mellomrom med en fiberklut og vann.


På vanskelige flekker kan du bruke et mildt vaskemiddel. I tillegg til å hjelpe deg med skapdører kjøkken kan vi hjelpe deg med andre små prosjekter. Kjøp kjøkkenskapdører til en god pris på HTHs nettbutikk. Gjør Det Selv og spar penger her. Bilder av diverse håndtak til våre kjøkkeninnredninger.


Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en.

Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år. Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi. Alt av hengsler og beslag som er nødvending for å sette sammen skap og montere skapdører samt hyller, kan du bestille her i HTH-butikken. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg.


Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. Håndtak , knotter og kroker til beslag og opphenging. Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet.


Her finner du også håndtak og hengsler til dører og vinduer. Når du skal skifte vinduer og dører på en enkel måte kan du også finne karmskruer i vårt sortiment. Vi har håndtak og knotter til skuffer og skap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg