torsdag 12. februar 2015

Ålhytta kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Tegnet og utviklet for å utnytte plassen optimalt. Kan leveres med ulike overflatebehandlinger. Kjenner ikke Ålhytta men jeg hadde prosjketledelsen når Hedda skulle tilpasse hyttene sine til den nye TEK07-standarden.


Riktig som bareare skriver at Hedda produserte sammen med ÅL. På et tidspunkt ønsket Hedda å endre noe på konseptet som resulteret i et brudd og dermed var Hedda født. Helt fra starten av ble det tegnet hytteinteriør som passet inn i Ålhytta.


Veggfaste senger med skuffer under gir god plassutnyttelse. Slik forstår man at hytta er helt fersk, og ikke år gammel. Anbefalt av arkitekter – Vi kjenner en del arkitekter, og lurte på om vi skulle få noe tegnet til oss. Og den er fortsatt en moderne hytte, selv år etter at den ble tegnet første gang, sier Grøgård.


Ålhytta kjøkken

Etter fire år som daglig leder kan han se en dobling av omsetningen i bedriften , som har lagt alt annet til side og fortsetter arbeidet med sitt 45-årige hjertebarn. Se også våre anneks, boder og garasjer. Prisantydningene er inkl. I øvrige serier kan det bli avvik fra dette, både. Sammen med de to sidesonene gir dette en innvendig bredde på m. Hytta fins også i en smalere versjon uten midtsone.


Ved å legge til moduler på m eller m på hyttas lengde, gir man langfasaden en variert rytme. Så vi tok i bruk området mellom kjøkken og spisestue og flyttet inngangsdøren. Kjøkkenet var litt klønete og lite. Slik fikk vi mer plass, forklarer Anette, som er strålende fornøyd med atmosfæren etter malingen og tapetseringen. Drøye 9meter over havet ligger hyttedrømmen på Haglebu.


Ålhytta kjøkken

For denne familien er det bare én hytte, og det er Ålhytta. Selve sofaen er fastmonert - bordet er fra finn. Det er greit for folk å bruke 100. Mange arkitekter sitter kun og jobber med prinsippløsninger, mens de egentlig burde få muligheten til å sette sitt preg på boligen: Sikre sluttproduktets kvalitet og gi det det lille ekstra.


Mønet himling som gir en god romfølelse og store vindusflater som gir godt med lys. Da er ikke grunnarbei kjøkken , bad og elektrisitet tatt med. Dette er det nesten umulig å gi en cirkapris på, fordi folk ønsker så forskjellige ting, og fordi det også avhenger av hvordan hytta ligger med tanke på blant annet veiforbindelse, understreker Skjerdingstad.


Ålhytta kjøkken

Her vil du finne tomter for salg, hytteleverandører og utstyr til hytta di. Stort utvalg av hytter og hyttetomter, enten du ønsker hytte på fjellet eller ved vannet. Se hele utvalget her - vi hjelper deg med å finne din drømmehytte! Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene.


Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Det nye tømmervolumet består av to fløyer forbundet via entreen med direkte adkomst fra det overbygde uterommet. Våre erfarne… Les mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg