fredag 27. februar 2015

Maling med glitter

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Bland glitter i den klare malingen med en rørepinne , hell en liten mengde inn i en ren maling skuffen og male veggene med en berg pensel.

Restir malingen i boks før helle mer i skuffen. Og så et strøk med kun maling og hiv på noe glitter. Finnes jo neglelakk med glitter i. Vannbasert maling med glitter kan du bruke til det meste, en akvarellmaling med glitter som er transparent og fin som en effekt til vanlig maling eller alene for et gjennomsiktig resultat med glitter i. Den er drøy å jobbe med og som tørker raskt. Lag et tilfeldig mønster og skap et unikt uttrykk hvor noen områder får mer farge enn andre.


Ulik mengde maling i rullen, vil også gi forskjellig effekt. Det usystematiske mønsteret gir et vakkert fargespill og skimmer i lyset.

Av Martha Stewart Crafts. Kjøp Hobbymaling glitter. Ekstra billig maling , farger og lerreter finner du i vår outlet. Do-It Glitter , akrylbasert spraymaling fra Marabu. Lysekte og hurtigtørkende spraymaling for hobby og håndverk som gir en glitrende overflate.


Berøringstørr etter min. Brukes på tørre og rene overflater. Inneholder gul, oransje, rø lilla, grønn og blå. Transparent maling med glitter. Kan brukes på mange unde.


Eller helt tradisjonelt på et malelerret, en maleplate som fortjener en ramme? Se mer og kontakt oss her! Alt i MÅLA-serien er selvfølgelig giftfritt – vi bryr oss jo like.


Applikatoren er 8mm. Unngå tett tut med lokk med wire som gjør at innholdet forblir lufttett. Glitterspray, med glitrende og holdbar overflate, til innendørsbruk.

Fester på de fleste materialer, også tekstil, tørkede planter m. Perfekt hvis du vil gi. Myk og kremaktig glittermaling som er klar til bruk rett fra flasken! Gir en skimrende glittereffekt og tørker raskt.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Rask levering på 2-dager. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Bestill lagervarer på hverdager og få levert i løpet av 2-dager.


Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises.


Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg