tirsdag 3. februar 2015

Kjøkken svart

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Eieren av dette kjøkkenet valgte et tidsriktig svart Ikea- kjøkken , enkle hvite fliser med grå fuger og en benkeplate av voksbehandlet kryssfiner.

Denne sort-hvite basen danner et perfekt grunnlag for å style mer personlig, med for eksempel fargerike stoler og tepper. BO BEDRE: Slik lar du kjøkkenet vise hvem du er! For et kjøkken skal gjerne holde i mange år.


Derfor kan du også bryte opp ditt lyse kjøkken i mindre fragmenter med svarte elementer som gir det avdempede kjøkkenet mer personlighet. Det kan være svarte hvitevarer i stedet for den typiske løsningen i børstet stål, eller det kan være svart vask og armatur som gir kjøkkenet snert. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.


Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Et kjøkkenarmatur er et viktig element på et kjøkken. Det finnes flere varianter av kjøkkenbatterier.

Du kan få blandebatterier med høy- og lav tut, og batterier med lang- og kort tut. Opplev den nye kjøkkentrend. Et slikt kjøkken passer godt til den skandinaviske innredningstilen. Et svart kjøkken er både minimalistisk og karakteristisk på samme tid. Det er et modig valg – og et populært valg.


Et Silk- kjøkken i ren matt svart er en fryd for øyet, som i oppstillingen som er vist her. Se også kube-reolene og skyvedørene i overskapene. Ta en titt på dette kjøkkenet , og det vil sannsynligvis gi deg lyst til å slå deg ned og ta inn den hyggelige stemningen.


Blandebatteri til kjøkken omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Vi har kvalitetsarmaturer i alle utførelser og prisklasser. Våre kjøkkenarmaturer er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer armaturer.


Furu var et gjennomgående tema, samt at man på gulvet hadde valgt røde fliser. Det var på tide med en oppgradering, og etter noen runder med meg selv valgte jeg en løsning med sort kjøkkeninnredning. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment.


Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt.


Det skal bare passe til dig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg