onsdag 25. februar 2015

Hvordan innrede drivhus

Drivhus til rimelige priser! Vi sender over hele Norge. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Synkroniser din reise med GetYourGuide og utforsk fantastiske opplevelser.


Hvordan innrede drivhus

Bestill aktiviteter hos GetYourGuide — 1 stressfri og enkel avbestilling. VIDEO: Uansett om du vil ha heller eller belegningsstein, bar jord eller dyrke drivhuset ditt i forskjellige beholdere, kan det lønne seg å tenke litt over. Følg med Rebecca gjennom hele drivhus -året!


Fra vårens storrydding etter vinteren, gjennom sommerens dyrking og til slutt høst-håntverk og vinter-håntverk i drivhuset. Hold også øynene oppe etter konkurranser om fine priser til hage og drivhus ! Sommeren i Norge kan være uforutsigbar. Stadig flere hageeiere har nytte og glede av et drivhus i hagen, hvor du kan nyte hagen i et lunt uterom og dyrke blomster og grønnsaker i beskyttede omgivelser. Er du interessert i drivhus og grønnsaksdyrking, må du ikke gå glipp av bloggen Rebeccas drivhusliv.


Rebecca gir tips om alt fra stiklinger til hvordan du gjør det høstfint i hagen og drivhuset. Hvis du vil få med deg interiørtips og nye produkter, så besøk Hanna på bloggen Hannas innredning. Lurer litt på dette med innredning i drivhuset. Har i dag i mitt kva store drivhus på den ene siden en benk med hyller.


Dette funker fint om våren når jeg bruker drivhuset til frøsåing og driving av overvintrede planter. I sitt drivhus har hun både senger med jor gulv til å plassere krukker på, samt arbeidsplass. Det er litt opp til deg selv om du velger å plante rett i jorda eller går for bare krukker.


Skal du kun dyrke tomater eller agurker, trenger du bare en liten gang mellom bedene. Endelig er det på tide å begynne å innrede drivhuset. Partneren min kjøpte noen ulike stoler for en tid tilbake, og de kommer til å passe perfekt i drivhuset!


Vi hadde også et bord som tidligere sto i garasjen, som nå er på plass i drivhuset. Når jeg dro frem innpaknings- og avispapiret, fikk jeg ofte høre at Bilen står rett utenfor, jeg trenger ikke noe papir. Men vent nå litt, kom ikke denne veksten fra Mexico? Ja, nettopp … Så hvordan skal du få julestjernene til å overleve på best mulig måte gjennom juletiden? Det kommer sikkert ann på hva man skal dyrke.


Hvordan innrede drivhus

Verkstedet er en arbeidsplass, hvor det skal være plass til store armbevegelser og prosjekter. Derfor er det en god ide å innrede verkstedet slik at du får mest mulig plass til å boltre deg på. Vi har samlet guider og veiledninger til hvordan du kan innrede verkstedet.


Last ne lagre og få tilgang til billettene dine direkte fra mobilen. Vi tilbyr gratis avbestilling og døgnåpen kundeservice. Tilbehør drivhus , Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus , veksthus, hagestue og vinterhage.


Hvordan innrede drivhus

Gleder meg så til å innrede , og kose meg der! Med et drivhus i hagen får plantene en kickstart på sommeren. Se også video: Slik innreder du uterommet.


Planter som ikke er vinterherdige i Norge kan overvintre i drivhus. Man bør for eksempel sørge for at det er skikkelig fundamentert – for ellers kan byggverket bevege seg om vinteren, og det kan bety ødelagte eller vridde vindusplater. Hver vår kribler jeg etter å sette i gang, sier Torill Nilsen fra Fredrikstad. Hun har ti års erfaring med drivhus i hagen – her får du hennes.


Her får du tips og råd om hva du bør tenke på før du bygger, og hvordan du lykkes med dyrkingen. Svenske Pernilla Jansson arbeider som innreder på heltid. Her er hennes tips på hvordan du best mulig innreder en hagestue!


Da blir det et rom du virkelig benytter deg av, og du skaper samtidig plass til familiens interesser. Når man først skal gjøre noe, bør man gjøre det ordentlig, syns jeg. Derfor valgte jeg endel ekstrautstyr, fikk lagt inn vann og støpte såle. Les mer om uterom på Botrend her. Slik bygger du om kjelleren til bolig Utleiebolig eller ekstra plass?


SINTEF viser hvordan du bygger en fuktsikker leilighet med god planløsning i kjelleren. Drømmer du om ditt eget drivhus ? Hva er de beste lysforholdene? Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i drivhus.


Vi forteller hvordan du skaper de beste rammene for å oppnå suksess. Et drivhus kan ha mange utforminger og det kan også ha mange ulike funksjoner. Hvor fuktig bør det være?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg