torsdag 12. februar 2015

Blå vegg

En nydelig mellomblå tone. Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg , og er lekker til både grå og dempede beige farger.


En klar og fin blåtone som vil fremstå som relativt ren og energisk blå på vegg. For mange er dette blått nok i søken etter en klar blåfarge. Alle farger vil oppleves som sterkere på en vegg enn på en liten fargelamell.

Fra landsens stil til sofistikerte høytidelige interiører, forteller Tale Henningsen i Fargerike. Overraskende nok kan beige, hvitt eller grått være vanskelig å lykkes med. Det er lett å skape interiører som ser fine ut, men det er langt vanskeligere å skape lunhet, hygge og atmosfære.


Duse blå - og grønntoner er de mest trygge fargene, de er avslappende og beroligende. Et rimelig og slitesterkt vegg -til- vegg -teppe i nylon av høy kvalitet. Citylife blå - vegg til vegg teppe.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Carfleece blå vegg til vegg teppe.

Vegg til vegg teppe fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Teppe på gulvet gir en koselig atmosfære i ethvert rom. Vi kan tilby deg forskjellige varianter, både etter mål og som teppeflis.


Varme gulv med vegg til vegg teppe På 80-tallet hadde vegg til vegg teppe sin storhetstid. Heldigvis ser vi nå at trenden er kommet tilbake. Du trenger verken å pusse, sparkle eller male. Du får en ferdig vegg med én gang, uten synlige spikerhull eller skjøter, forteller Torunn Mangseth, som er markedsansvarlig hos produsenten av Deco Panel.


Nytt rom på en kveld med veggplater – Veggplatene er meter høye, og er altså tilpasset standard takhøyde. Texas er ett moderne vegg til vegg teppe i populære farger. Dette heldekningsteppet blir brukt i alle rom i boliger og lette prosjekter. Tristar garnet gjør at flekker ikke setter seg lett i teppet, og går lettere bort. Veldig enkelt å støvsuge.


De kan monteres på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Med jordfarger i tilbehøret, som brunt og grått, demper de seg betraktelig og det sommerlige preget trer litt til side. Teppet er vevd i løkker, med flere farger. Farger: Denim Blå , Sval Sjø, Havbris, Klassisk Hvit og Dempet jord.


AJ er en ikonisk vegglampe fra Louis Poulsen.

Tøft og holdbart vegg -til- vegg teppe. Clipper er et tøft gulvteppe som med sine behagelige fargetoner hever stemningen betraktelig. Det gjør det mykt og stilrent, men også holdbart og enkelt å rengjøre. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.


Med et vakkert 1-stavsgulv fra SAGA Parkett og Smartpanel på vegg så har hun nå fått et helt nytt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg