fredag 13. februar 2015

Gulvmatter med logo

Vi har stort utvalg av ergonomiske gulvmatter. Kjøp enkelt online med fri frakt. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Brukes garantert hver dag. Levering i hele Norge. Se utvalget og kjøp på nett!


Gulvmatter med logo

Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Vi selger logomatter i utleiekvalitet både med og uten serviceavtale. En matte med logo kan benyttes som fast profilering av bedriften eller som reklamematte til kampanjer eller stands. Kun egnet til grafik med få detaljer så som logo og firmanavn. Slip kreativiteten løs eller lad monsterbilligt.


Logomatter i høy kvalitet med din firmalogo eller valgfritt design. Lave priser og rask leveringstid. Våre premium logomatter gjør det mulig å printe bilder, tekst og forskjellige farger andre gulvmatter ikke klarer. Her kan du designe din egen matte. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, og vores logo måtter er godkendt til brug i institutioner.


Vi leverer logomatter i high definition HD. Med en logo måtte kan du på effektiv vis udnytte gulvet i din shop til at reklamere og styrke dit brand. Logomåtte – Holdbarhed Logomåtterne er slidstærke og kan støvsuges og rengøres med en fugtig klud. Ovennævnte katalog omhandler en del af vores reklame gulvmåtte sortiment.


Tryk med musen på for at se kataloget i fuld skærm. For at komme tilbage igen til alm. ESC knappen eller på i menuen under kataloget. Forudsætninger iforb.


Gulvmatter med logo

Modelltilpassete til enhver bilmodell. Vi kan også lave tekst logo ! Desuden kan du bestille hver måtte for sig! Skal du for eksempel bruge et sæt måtter med en ekstra førermåtte, fordi den hurtig slides op, er det ikke noget problem hos os! Matter i alle modeller og fasonger med logo. Logoen kommer klart og tydelig frem på gulvet.


Slik skulle du fått til din butikk, versted eller inngangsparti. En flott sort gulvmatte med logoen. Det er god reklame det. Eller annen farge om du ønsker. Vi tilbyr dørmatter, bildematter, gulvmatter og løpere med ulike design.


Gulvmatter med logo

Han sier at alle Toyota-forhandlere allerede har fått grundig informasjon om gulvmatte-saken, slik at kunder som eventuelt er bekymret kan henvende seg med spørsmål til forhandlerne. Informasjonsdirektør i Toyota Norge, Per Arne Skramsta sa i går at problemet med løpske gulvmatter ikke er spesielt for Toyota. Stoff Produktnr: GAPOR-GM018. Slitesterk med friksjonsoverflate Les mer.


Gulvmatter til alle soner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg