onsdag 11. februar 2015

Husvask utvendig

Husvask utvendig

Få pristilbud fra flere bedrifter. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte. Men også her er det mange som gjør feil. En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus.


Påfør vaskemiddelet og vask nedenfra og oppover for best resultat. Bruk vaskekost til å skrubbe. Vasker du huset en gang i året, trenger du ikke male så ofte. Her er guiden til utvendig husvask. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til vask av vegg ute.


Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. Påfør husvask eller kraftvask nedenfra og oppover, gjerne med en høytrykksvasker eller trykksprøyte, vent deretter noen minutter og skyll av ovenfra og nedover. NB: Hvis du bruker høytrykksvasker må du være forsiktig slik at treverket ikke skades eller vann trenger inn mellom panelbordene. Hansen råder alle med malte eller beisede yttervegger til å vaske trepanelet hvert år for å fjerne skadelig sopp- og algedannelser, og for å forebygge råte og gi lenger levetid til maling og beis. Til den vanlige rengjøringsvasken av fasaden eller til flater innendørs, brukes et mildt vedlikeholdsvaskemiddel av typen husvask.


Husvask utvendig

Skal flatene males må de gjøres rene med en kraftvask, som i tillegg til å gjøre underlaget rent, også matter ned underlaget slik at den nye behandlingen får god vedheft. Husvask 2-i- som er et nytt produkt på markedet, inneholder både såpe og sopp- og algedreper. Du kan også bruke Klorin mot svertesopp. Mange har anskaffet høytrykkspylere, men til husvask frarådes det å bruke så heftig og grov redskap. Hvordan vasker man huset utvendig på enkleste måte?


Husvask har en meget god smuss- og fettoppløsende evne. Problemet er at dette synes å bli litt av en jobb når det på fremsiden av huset er over meter opp til mønet. Med hageslangen mangler det omtrent meter på i det hele tatt å nå opp når jeg spyler fra bakken. Og hva med påføring av vaskemiddel?


Husvask utvendig

Butinox Husvask brukes innen- og utendørs til rengjøring av flater som ikke skal etterbehandles med maling eller beis (da benyttes Butinox Kraftvask). Huset har ikke bare behov for rengjøring innendørs, også utvendig er det behov for en årlig vask. Med økende luftforurensing og fuktigere klima, er det innimellom behov for å gi huset en grundig fasadevask. Det er både enkelt, går forholdsvis fort og er verdt å sette av tid til.


Totalleverandør på utvendige renholdstjenester. Privat, næring og kommuner. Fasadevask, vindusvask og alt innenfor utvendig renhold. WC rengjøres grundig, servant og dusj skures både utvendig og innvendig. Jotun Husvask er også utmerket til vanlig rengjøring i huset og industrien.


Kraner og speil pusses. I tillegg utfører vi vinduspuss, stryking av skjorter, sengetøyskift og eventuelt andre tjenester som er ønskelig. Ring oss for å avtale gratis befaring.


Svensk test viser at du like godt kan bruke flytende oppvaskmiddel som husvask når du skal vaske bort muggsopp. Legges godt på med rull (med forlengerskaft) eller lavtrykksprøyte, la produktet virke i 5-minutter, og spyl deretter grundig med høytrykksvasker eller vannslange. En storrengjøring kan være et ork, men med rette hjelpemidler går storrengjøringen lettere og man sparer litt på kreftene.


Vi hjelper deg på veien!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg