fredag 20. februar 2015

Screen gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Systemmarkiser benyttes som solskjerming av vinduer, glassfasader, glasstak og vinterhager. Screen-gardiner demper direkte sollys, og er delvis blendende, men noe gjennomsiktighet.


Den gjør lyset som kommer inn mer behagelig, og når det er dårlig vær eller mørkt ute, skaper den noe refleksjon fra lyset i rommet.

Det unike med dette produktet er at man kan dempe både varmen og sjenerende sollys samtidig som man bevarer utsikten. Denne funksjonen får man på grunn av at duken er perforert. Systemene leveres med kassetthøyde og 126mm. All vekt av systemet bæres av sideskinnene.


Suppler ditt VELUX takvindu med en VELUX solskjerming. VELUX gardiner gir effektiv beskyttelse mot sol og varme for alle behov. Velg mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle,elektriske eller solcelledrevne. Med et lekkert design vil den sette et elegant preg på fasaden til huset. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og vi tilbyr et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad.


Screens er en utvendig rullegardin med et nøytralt utseende, som integreres i fasaden på en lekker og stilfull måte. Bestill gratis befaring her! Som et grønt og PVC-fritt alternativ er den også luktfri og 1 resirkulerbar. Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner , slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Ved å klikke på en av gardinene kan du lese mer om mål, farger, produktegenskaper og.


Har du mottatt tilbud på zip screens? Lurer du på hvor mye en sparer på å montere selv? Eller bare hvor mye solskjerming av typen zip screen koster?

I vår nettbutikk kan du enkelt konfigurere dine egne zip screens og få pris omgående. Pris avhenger i all hovedsak av bredde, høyde - antall og. Screengardiner har en duk med helt spesielle evner: De skjermer mot sollys samtidig som du beholder utsikten. Våre medarbeidere er klar med profesjonell og individuell rådgivning om gardiner og solskjerming. Enten i vårt showrom eller på et privat besøk.


Screen Rullegardiner - utsyn og skjerming. Hvis vi besøker deg tar vi med prøver slik at vi kan finne den rette løsningen sammen. En utvendig screen stopper noe mer varme enn en innvendig. Vi har både innvendige og utvendige screens.


Våre mest effektive screenduker stopper prosent av varmen. En mørkere duk gir best utsyn, mens en hvit duk er mer effektiv mot varmen. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


Innvendige screen og rullegardiner er en enkel og funksjonell solskjerming. Det finnes et bredt utvalg av både transparente og lysttette tekstiler som kan dekke ethvert behov for skjerming av innsyn og mørklegging av eksempelvis soverom. Mange velger rullegardiner fremfor andre gardiner fordi de er så fleksible. Muligheten til å velge mellom mange farger og ulike typer tilbehør gir et mer eksklusivt preg enn standardløsninger.


Hos Royal Solskjerming legger vi vekt på at gardiner skal gjøre mer enn å bare skjerme for sollys. Zip screen glir i et spor i sideskinnen som gjør at den tåler mye mer vind. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster.


Handle trygt på jotex. VELUX screen er en utvendig gardin som passer perfekt for å stoppe sterkt sollys og varme før den når vindusruten. Når screenen ikke er i bruk, ligger den diskrèt skjult i vinduets toppkasse.


Når den er dratt helt ne vil det halvgjennomsiktige stoffet kutte solstrålene, og du har fremdeles fullt utsyn, og varmen reduseres med inntil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg