fredag 6. februar 2015

Bestille klistremerker

Velg en design eller last opp din egen. Topp kvalitet og helt personliggjort. Pris fra 9- Gratis frakt. Finn bestille klistremerker nå på Kensaq.


Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark.

Klistremerker spesialisert for russen. Sjekk ut våre klistremerketyper under og design deres klistremerker idag. Plakater: Sorteringsveileder for PCB-ruter. I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske.


Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet. Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker.


Topp utskriftskvalitet takket være høykvalitetsblekk.

Vi leverer klistremerker med ditt design - enten det er kun tekst eller logo. Trykk her for å se en oversikt over noen av bruksområdene. PS: I løpet av kort tid vil vi få på plass en produktdesign, der du vil kunne lage klistremerker med eget design. Om det er firma, en klubb, forening eller privatperson, alle kan ha bruk for klistremerker.


Bruk de som reklame, som informasjon eller for å merke utstyr. Lag egen tekst og last opp egne motiver. Format, størrelse, farger og antall bestemmer du. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Besøk oss idag, for å finne ut mer! Ruteretur tilbyr gratis informasjonsmateriell til avfallsmottak. Trykking av klistremerker i store og små opplag.


Bruk prisberegneren og klikk på ønsket pris for å bestille. Bestem størrelse selv. Vi har i hvert fall besluttet oss for at våre standard- klistremerker med trykk er firkantede, løse klistremerker i enten papir eller plast (vinyl), med mulighet for spesiell overflatebehandling. Når du plasserer klistremerker på mapper, for eksempel, er portrett-stil å foretrekke, mens klistremerker for pakker er bedre i landskapsform.


Leter du etter noe annet?

Skal du ha små stickers utskåret i spesielle former, så bør du se på etiketter. Med Easyprint går det helt enkelt å trykke klistremerker ! Du kan bestille klistremerkene dine online, vi leverer raskt, rimelig og direkte hjem til deg. Selv helt uten å vite noe om grafisk utforming, kan du lage fantastiske og helt unike klistremerker ved hjelp av våre eksklusive og gratis designmønstre og vårt omfangsrike fotoarkiv.


Fine til å merke matbokser, leker og andre eiendeler med. Gni godt over klistremerket med en finger slik at du fjerner alle luftbobler. Sørg for at overflaten hvor navnelappene skal sitte er jevn, ren og tørr. La klistremerket sitte på noen timer før det utsettes for vask. Navnelappene tåler høy temperatur i oppvaskmaskinen.


Personlige navnelapper og merkelapper for klær og eiendeler!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg