onsdag 18. februar 2015

Kjøkken til hytte

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl.

Fri frakt, rask levering og lave priser! Hyttekjøkkenet er modulbasert og leveres flatpakket for enkel transport og håndtering. Selve monteringen gjør du enkelt selv. Modulene kan kombineres med hverandre på en slik måte at du enkelt kan konstruere en løsning som både passer til din hytte og som samtidig gir kjøkkenet det særpreget du ønsker.


Aktuelt Historien Fra drøm til ferdig hytte Filmen om Ålhytta Systugu Personvernerklæring Kontakt oss Ansatte. Et av de mest populære rommene å fornye er kjøkkenet. Med noen grep kan loslitte kjøkken bli til moderne og funksjonelle bruks- og oppholdsrom.

Oppussing av kjøkken kan fort bli svært kostnadskrevende. Har du derimot kjøpt ny kjøkkeninnredning i hjemmet ditt, kan den gamle innredningen få nytt liv på hytta. Inspirasjon til hytter og fritidsboliger.


Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Smarte oppbevaringsløsninger. Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. Et anneks kan ikke være en selvstendig bruksenhet.


Gass er en effektiv energikilde til kjøling av mat, og har du hytte uten eller med begrenset tilgang til strøm, kan et gasskjøleskap være en god løsning. Før du kan bruke gasskjøleskapet må gassen tennes. Dette gjør du raskt og enkelt når du først kommer på hytta.

Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte - der øyeblikkene som teller skapes. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest. Takhøyt kjøkken med klassiske fyllinger og benkeplater i svartoljet eik.


En flott og moderne hytte med flott utsyn til naturen. Hytten har et romslig kjøkken og har plass til et stort spisebord med plass til gjester med flott utsikt via høye vinduer. En tømmerhytte med plass til et eget lite ba kjøkken og flere sengeplasser. En hytte med mye luft og lys som byr på en romslig fritidsbolig.


Nye planløsninger eller fasadeendring. Profesjonelle tegninger av høy kvalitet, brukes til søknad til kommunen og kan brukes til innhenting av anbud fra entreprenører og kan brukes under byggeprosessen. I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart. Det svarte kjøkkenet fra Copenhagen Square i det ellers lyse rommet gir et rolig utgangspunkt for parets innredning. Under overskapet har de hengt stålrør med kroker til redskaper og morfars musselmalte kopper.


På en hytte er det gjerne mange funksjoner på liten plass. Her er kjøkken , stue og spisestue sammen i åpen løsning. Da gjelder det å finne linjene i rommet og skape ro i interiøret.


De mørke, grønne fargene på skapene ble derfor flyttet ne mens de lyse, lette fargene ble løftet opp ved å male skapdørene i samme farge som veggen. Vi vil gjerne ha det komfortabelt, men trenger ikke det mest moderne badet eller kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg