tirsdag 24. februar 2015

Bad oppbevaring

Ferdigmonterte kvalitetsprodukter til en lav pris! Alltid lave priser og et stort utvalg! Oppbevaring til lave priser. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her.

Vi har alt fra hyller til krakker med oppbevaring som matcher servantskapet ditt. Bare ta noen mål og se gjennom utvalget vårt for å finne løsningen som fungerer for deg. Kurver, bokser, hyller, oppbevaring av hårfønere og papirlommetørkler.


Vi har det meste du trenger for oppbevaring av baderomsartikler. Geometrisk, praktisk hylle i industriell stil. Midtown hylle har rene, stramme linjer, som passer inn i de aller fleste hjem. Bad med oppbevaring bak kulissene Se mer baderomsinspirasjon.


Populære baderomsmøbler.

Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK. Investerer du i baderomsmøbler med flere funksjoner og med fokus på smarte og integrerte løsninger, vil du få et bad som hjelper deg å holde orden, og som vil gi deg en god start på dagen. Ofte har folk et bad og baderomsvisjon som ikke er realistisk. Hjelper jeg en kunde med et minimalistisk bad med ett skap og én benk og den benken stadig er full av rot, da har jeg feilet, sier Imset. Er plassen på badet begrenset, burde du tenke igjennom hvilke behov du har.


Særlig er det smart å tenke godt gjennom behovet for oppbevaring. I mange små boliger og leiligheter kan det være små bad med trangt om plassen. Her gjelder det å finne smarte og funksjonelle løsninger, slik at plassen kan utnyttes maksimalt.


Med liten gulvplass kan det være en utfordring å skape nok rom til oppbevaring , men med lure oppbevaringsløsninger kan selv de minste badene romme mer. Stort og variert utvalg! Har du et bad med en god plan for oppbevaring , så blir alt lettere, sier Åse Imset. Hun er interiørarkitekt og har baderom som en av sine spesialiteter.


Jeg har sett en vanvittig utvikling de siste fem årene når det gjelder bad , det har blitt mye mer fokus på design. Det minste høyskapet er en Slim modell og er praktisk på et lite bad. Quadro kan også lage skap på spesialmål uten pristillegg.


Disse finnes også i mange farger og treimitasjoner.

Få orden på badet og vaskerommet med lekre pg praktiske skittentøyskurver fra Ferm Living, House Doctor og HAY. Du bestemmer tekst og skrifttype. Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov.


Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Løsningen er smart og praktisk oppbevaring med kurver, esker og bokser som hjelper deg å få mest mulig ut av hver kvadratmeter. De riktige kurvene gjør oppbevaring til en drøm.


Kjøp på nett eller i butikk. Velg fra et stort utvalg av sammenleggbare tøykurver, resirkulerte plastbokser med lokk og hjul, flettede kurver i naturmaterialer og stilige hengekurver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg