onsdag 18. februar 2015

Bakplater til kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Veggplater til kjøkkenet. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Finn kjøkkeninspirasjon her hos Byggmakker!

Forny kjøkkenet på noen timer. Disse egenskapene mener mange er det beste valget for både kjøkken , bakpaneler for kjøkken og bad. Materialet tilbys i mer enn forskjellige teksturer og farger og er enkelt å vedlikeholde.


Leveres også i tynnere utgave som bakplater (backsplash) på kjøkkenet. Vår samarbeidspartner på Silestone benkeplater i er Consentino Norway AS. En benkeplate må tåle vannsøl og røff bruk, og på mange måter er benkeplaten den mest utsatte delen av kjøkkenet.


En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. Vi har mange benkeplater å velge mellom - finn den som passer ditt bruk aller best.

Bakplater settes med den pene siden inn i skapet, og bruk et skjøtestykke der skapet er bredere enn cm. Skroget er i vinklet når bakplaten er parallell med skroget. Stift fast bakplaten til skrog. Gjør så samme prosedyre på alle skap. Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc.


Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. En utrolig god løsning er å bruke Corian, forteller hun begeistret til Bonytt. Corianbenk på kjøkkenet er ganske vanlig, men det mange ikke vet er at man kan trekke corianplaten et stykke opp på veggen slik at det blir en sammenhengende flate.


Da blir alt i ett stykke og man slipper skjøtene. De ville gjerne ha inn litt mer treverk for å gi et lunt og personlig inntrykk av kjøkkenet , og platen i hvitoljet poppelfinér var både fin og rimelig. Dessuten passet den fint til benkeplaten i hvitoljet bjørk: – Finérplaten kostet 3kroner.


Vi fikk skåret den til målene på Maxbo, og monteringen gjorde vi selv på en ettermiddag. Vi er i innspurten for nytt kjøkken , og har i den forbindelse plutselig fått en ny innskytelse. Nemlig å gå for enten Fibo-Trespo sine veggplater til kjøkken , evt. Men, i stedet for at vi skal finne opp kruttet selv, så lurer jeg på om det er noen her som har erfaringer med noen av disse.


Få inspirasjon til drømmekjøkkenet.

Kjøkkenpanelene kommer i trendy toner og overflater, samtidig som de er holdbare og slitesterke. Med en enkel og rask installasjon, får du vedlikeholdsvennlige og moderne vegger på ditt kjøkken. Perfekt til nybygg eller ombygg.


Egner seg ikke til installasjon bak gassovn. Finn inspirasjon til ditt nye kjøkken i vårt inspirasjonsunivers – se de mange mulighetene og få en fornemmelse av forskjellige prisnivåer. Her er det valgt hvite bakplater ved gripelistene, slik at fronten er ubrutt hvit. Kontrasten i kjøkkenet skapes ved hjelp av benkeplaten, ovnen og ventilatorhetten. Legg merke til at både kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn er skjult.


Se vår samling av håndlagde kjøkkenkrok av høy kvalitet, og inspirer ditt neste kjøkken med uno form. Hopp til hovedinnhold. Foto: Huseby kjøkken.


De er både slitesterke og enkle å rengjøre. Er du litt heldig får du dessuten dekket hele lengden av vegg med én plate og slipper dermed skjøter. Platene kan enten skrus eller limes fast til veggen. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Dette produkter er på klubbtilbud. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg