torsdag 26. februar 2015

Ramme 12x12

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Her finner du rammer som passer perfekt for bilder i størrelsen 12xcm. I vårt sortiment finner du alt fra klassiske hvite rammer til luksuriøse rammer i gull og sølv.


En ramme kan utgjøre en stor forskjell i din innredning i tillegg til å løfte frem bildene dine litt ekstra. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder.

Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Billedrammer i formatet 12xcm.


Her har vi samlet alle vores firkantede fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 12xcm. Firkantede rammer passer fremragende, hvad enten de hænger på væggen eller står på hylder og borde. De er desuden et godt valg til den personlige billedvæg. Treramme Saldo Natur er en tradisjonell treramme, som passer utmerket til barnehage- og skolebildene!


Vi kan dette med rammer , og det å kunne presentere våre røde rammer samt våre andre fargerike rammer er en sann fornøyelse!

Noen farger er kulere enn andre, og nettopp rød er en virkelig herlig farge man blir direkte glad av! Rammen er smal og har en bredde på mm. Med en rød ramme eller et par røde rammer skapes en herlig følelse i rommet. Linda Svart er en klassisk ramme som passer til det meste. BIlderammen er enkel, men har en fin vri ved at listen skråer inn mot bildet.


Slik får bildet ekstra oppmerksomhet og rammen blir mer spennende. Har du fremkalt bilder fra et stort øyeblikk i livet ditt? Da vil du trenge vakre rammer slik at du kan henge bildene dine på veggen, eller sette dem på hyllen. Disse rammene passer bilder i størrelsen 18xcm.


Uansett hvilken type ramme du er ute etter, kan du finne den her hos oss. Vi har noe for enhver smak! En flott ramme gjør mye for både bildet og innramming. Perfekt til Instagram-bilder! I denne kategorier finner du firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 10xcm.


The document has moved here. Gi broderiene dine en ekstra touch med rammer fra oss. Bestill rammer online hos oss på margaretha.


Tekst: Ta ut av sekken din det som tyngar, du treng ikkje bera på alt.

Teknikk: Håndkolorert Gicleè trykk. Sugerør ( ramme 12xcm) - klipp til sugerør slik at de passer i rammen. Glassmosaikk ( ramme 21xcm) - mosaikkbitene sitter sammen i rutenett, klipp ut ønsket størrelse.


Lim fast hele biten i rammen samtidig. Puffy poms ( ramme 21xcm) - ha lim i rammen , en liten del av gangen, og fest puffy pomsene. Treramme Saldo Svart har en flott blank overflate, samtidig som den malte sortfargen lar trevirket vise gjennom, som gir flotte sjatteringer.


Hos Harald Nyborg finder du mange forskellige rammestørrelser, så du kan få det lige, som du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg