tirsdag 3. februar 2015

Male takplater ute

Sjekk ut Male Takplater Ute. Kjøp Billige Takplater Ute. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Plastbelagte eller foliebelagte takplater (Tak-ess og lignende) kan overmales med godt resultat.


Det er dog viktig å gjøre godt rent først, og å male første strøk med en maling med bedre vedheft enn det vanlig takmaling har.

Får man stoppet prosessen og male opp igjen stedene det er flasset (litt over hele taket), eller vil det være vanskelig å stoppe slik at vi må forvente at all malingen snart er borte? Er år forventet levetid på maling på takplater , eller burde det holdt lenger? Se over taket om det er noen sprekker eller lampepunkter som skal flyttes hvor det er gamle hull. Da tetter du igjen hullene med akryl, før du går i gang med å male , sier Sypriansen.


Det betyr at vi maler kantene først. Du kan gjerne male litt inn på taket. Så er det tid for å rulle taket, forlengerskaft gjør jobben mye lettere og raskere.

Planlegg malingen, vi vil male i kors – i begge retningene. Vi begynner med å male fra vinduet til høyre, neste strøk legger vi fra vinduet slik at vi maler med lysinnfallet. Hei, jeg har et skur med tak i bølgeblikk. Malingen flasser av og det kommer rust i flekker og langs kantene. Foreløpig er ikke det så ille, og jeg håper det kan.


En annen ting med slike takplater er at snøen sklir av. Det kan være veldig greit på både uthus og bolig, men for eksempel på en barnehage vil det da være ekstra krav til snøfangere eller andre tiltak, forteller Gåsbakk. Bjørn-Fredrik Johanssen er daglig leder i NorTekk, som fører er rekke ulike takplater.


Montering av takplater. På skur, uthus og utestuer er det veldig enkelt. Denne bruksanvisningen gjelder for fasadeplater av metall. Hvordan male fasadeplater av metall. De er som oftest laget av stål med polyesterbelegg eller maling som toppstrøk.


Før i tiden ble dette toppstrøket laget av plastisol som hadde en tendens til å begynne å flasse etter en del år. Søk Male Takplater Ute. Reserver ditt Hotell i Male online.

Denne fremgangsmåten gjelder for maling av tak av gips eller takplater. Dekk hele gulvet med papp, og fest den gjerne med tape så det sitter fast til gulvet. Hvis taket har vært malt tidligere, må det vaskes med Nordsjö Original Forvask, så malingen får feste til underlaget.


Vask listene samtidig. Skyll godt, og la det tørke. Begynn med å male flaten nærmest veggen med pensel, siden den er vanskelig å komme til med rull.


For å unngå skjøter må du alltid male i lysets retning, det vil si fra vinduet og inn mot midten. Er det flere vinduer i rommet, begynner du å male fra det vinduet som slipper inn mest lys. Takplater finnes både som rustbehandlede takplater og plater som etterligner takstein. Det innebærer at du slipper å dimensjonere takkonstruksjonen for takdekkets egenvekt (hvilket man ellers må gjøre for takstein i betong eller lignende).


Været er ofte ikke til å stole på, og det er derfor nødvendig å ha et solid tak som kan takle kraftig regnvær og tunge hagl. Det oppnås lettest ved å bruke helmatte malinger. Umalte flekker og skjolder sees best hvis du ser mot lysretningen. Start å male der lysinngangen er størst.


Ikke mal større felter enn ca. De fleste kan settes opp raskt og enkelt og må bare klikkes sammen. Du slipper kvister og sprekkdannelser i platene, og du slipper å male. Takplater og takpanel er ferdigbehandlet og spesialdesignet til å gi deg et pent og funksjonelt tak. Noen takplater er panel eller laminat, og er harde i overflaten.


Minste anbefalte takvinkel for takplater av metall er 10°. For takvinkler under 15°, skal det benyttes bærende taktro og et solid underlagsbelegg med glidesjikt og tette omlegg. SPESIELT MED STÅLPLATER.


Alle stålplater til tak og fasader er overflatebehandlet. Overflaten skal ikke ripes opp, så du skal behandle platene forsiktig. Umalte flekker vil da synes som matte flekker i den blanke, våte malingen når du ser mot lysretningen.


Rull ut malingen i felter på ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg