tirsdag 17. februar 2015

Ramme gull

Fraktfritt over 3kr. Vi har plakatrammer i gull i størrelsene 13x1 21x3 30xog 50x70. Bestill rammer og posters på nettet, Desenio. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Ramme gull

Vi har også billige rammer i gull , sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.


Passer A4-bilder dersom den brukes uten passepartout. Ta vare på de gode minnene! Gi de gamle og nye bildene nytt liv i helt ny innramming. Gull alu ramme – Artroom hjelper deg med rammer til postere og bilder.


Ramme gull

Denne smale gull rammen gir et luksuriøst preg på ditt hjem og kombineres fint mot den nordiske stilen. Foto- og maleriramme. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Hvem har sagt at gull bare passer inn på slott og herregårder? Gi bildene dine et ekstra løft ved å ramme dem inn i gull.


Med en gullramme skaper du enkelt en følelse av litt luksus i hverdagen. Vi har gullrammer i mange forskjellige størrelser og stiler. Vil du derimot la rammene ta plass, velger du bredere og mer detaljerte modeller og kanskje også rammer med farger.


Det kan være alt fra trendy pastellfarger til klassiske farger som gull og sølv. Ramme m passepartout. Dekorative rammer til bilder og plakater.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Komposittramme i gull.


Gull gir en følelse av luksus og blander du inn noen elementer i gyldne toner i interiøret, blir det så flott! Svenskprodusert kvalitetsramme, leveres med floatglass og bakstykke med både vertikal og horisontal oppheng til vegg. Det er også ryggstøtte opp til størrelse 21x29.


Utvendig mål 549x7mm, dybde mm. Listen innerst ved bildet er malt i en lysere gullfarge, noe som gir en fin kontrast til resten av rammen. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Durable DURAFRAME ramme , A magnet, gull hos staples.


Ramme gull

All oppmerksomhet rettes mot bildet, med denne enkle klassiske foto rammen. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull , sølv og kobber. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg