torsdag 26. februar 2015

Skinnhåndtak kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Velg kjøkkenhåndtak og kjøkkenknotter fra IKEA og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken. Læret blir bare vakrere med tiden og får en fin patina.


Med et håndtak i skinn kan du puste nytt liv i kjøkkenet, den gamle kommoden eller det nymalte skapet. Skinn er et elegant materiale som passer godt inn i den skandinaviske boligstilen med en enkel og naturlig innretning som blir mer og mer populær.

Hos oss finner du inspirerende og originale kvalitetsprodukter til ditt hjem. Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak. Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken.


Knotter og håndtak til skuffer og skap - Epoq kjøkken - Elkjøp Du må aktivere JavaScript for at hjemsiden skal fungere optimalt. Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte. Vi hjelper deg hele veien. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene.


Finn nye knotter eller håndtak, og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.

En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Når man styler sitt kjøkken med et utvalg av kjøkkenhåndtak har man mange valgmuligheter.


Man kan velge å kombinere håndtak og knotter, eller bare ha håndtak. I tillegg kan du også ha forskjellige stiler på disse produktene for å skape en variasjon i din hverdag. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss.


Gratis retur og alltid gratis. Når du kjøper Håndtak, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Håndtak er med på å understreke stilen i et rom – enten det er snakk om et kjøkken , et bad eller kanskje en garderobe. Håndtak utgjør en helt naturlig forskjell for det overordnede uttrykket i rommet, uansett om det er stram og enkel minimalisme eller en mer romantisk stil du går for.


Får å få mest mulig ut av kjøkkenhåndtakene dine, er det viktig å tenke på at håndtakene er lette å få tak i når du jobber på kjøkkenet. Det øker funksjonaliteten på kjøkken ditt fordi du ikke trenger å måtte lete etter håndtakene når du har hendene dine fulle. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.


Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Målet vårt er å tilby våre kunder knotter, håndtak, kroker, dørhåndtak og baderomsutstyr som både oppfyller en funksjon og er stilige i hjemmet! Vi tilbyr raske leveranser og kvalitetssikrede produkter til ba møbler og kjøkken.


Skinnet er laget hos Swedish Tärnsjö garveri. Bor hull i remsen, og bruk 6-kantskrue fra Biltema.

Skinnhåndtak : Lag unike håndtak av lærremser som du kutter fra et belte. Tre lærremsen på skruen og skruen ­gjennom døren, og fest med mutter bak. Om virkelig kan boltre deg med plass og kan unne deg et stort kjøkken , ser vi her et eksempel på en planløsning av et gedigent kjøkken i klassisk stil.


Den brede platetoppen er omkranset av doble vitrineskap med kryss sprosser på hver side og et dobbelt ventilatorskap. En vindusvegg med sentrert vask mellom vinduene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg