torsdag 19. februar 2015

Foliert takpanel

Foliert takpanel som passer i alle typer oppholdsrom. Gir deg et lunt innemiljø i tidsriktig design. Kjernen er av fuktbestandig MDF, foliebelagt på alle sider med sterk, glatt folie. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering.


En høyglanset overflate gir taket et eksklusivt preg og passer godt sammen med flislagte vegger.

Glatt tak gjør rengjøringen svært enkel! Monter-ingen skal alltid gjøres på et jevnt og fast underlag. Kontakt oss og snarveier. Enkel montering - not og fjær på alle fire kanter. Stabilt materiale i tidløs design.


Erstatter tradisjonell panel og tak-ess. Kan også brukes som veggpanel.

Fargegarantien på folien er år. Har lagt ca kvm med det fra byggmax, meget fornøyd med det selv. Og som dere sier så er nok det penere enn foliert. Sofienlund tre øverst på siden er, så er vel den også malt.


Det er jo ganske mye når en totalt skal ha ca 1kvm. Nye profiler V-fas ende og V-fas alle sider. Finansiering - BM Card. Takpanel går aldri av moten. Vi tilbyr et bredt sortiment i takpanel , både foliert og malt, ulike bredder, ulike lengder og med ulike overflater og funksjoner.


Tak-ess plater (folierte) , eller mdf takpanel foliert er godkjent for ventilerte bad. MjøsPanel Takbord leveres i både malt og foliert utførelse. Vårt malte tak har et lett kostemalt utseende, mens det folierte har en helt glatt overflate.


Krystallhvit med tydelig “trestruktur”, og standard takplater ferdigmalt i fargen Bomull. Du kan velge mellom en bred og en smal variant. Tak-ess Inspirasjon kan vaskes med alle vanlige ikke fettholdige vaskemidler.


Du kan også fint montere downlights om det skulle være ønskelig.

Glem overmaling av foliert utgave det blir aldri pent. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Vi har finansierings- løsninger for deg! MDF-materiale og leveres ferdigmalt Bomull eller foliert hvit. MDF har en rekke andre produktfordeler, og brukes i møbler, garderobeskap,.


Garanti Ingen informasjon. Fuktbestandighet Produktet er ømfintlig ovenfor fukt. Se også Designstudio. Bildene skal kun brukes til RBI sine merkevarer og kun til det merkenavnet.


Lysekte- gulner ikke. Godkjent for spotbelysning - Tåler opp til 1grader. Funker takess eller disse tynne mdf takpanel platene? Noen som har erfaring? Vil disse vri seg pga fukt?


Vil jo være mere fukt i taket enn på veggene. Har mest lyst på disse tynne mdf platene siden de er billige, tynne, og enkel å montere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg