mandag 2. februar 2015

Lampe house doctor

Lampe house doctor

House Doctor Lampe - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Design til rett pris! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Lampe house doctor

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! De var alle tre enige om at det manglet noe nytt på den danske designscenen. Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter.


Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet. Vi har de mest populære lampene som Molecular, Twice og Club vegglampe på lager. HOUSE DOCTOR GIR DEG ET DAGLIG VITAMINTILSKUDD TIL ET FLOTTERE, MER INSPIRERENDE OG PERSONLIG HJEM.


NO’s største utvalg av designer lamper. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti! Lampen har et enkelt og stilig design, der det hvite glasset harmonerer godt med den vakre messingfinishen.


Lampen består av fem messinguttak som er festet til svartbelagte justerbare stenger. Lampen er en vakker dekorasjon - både slått av og på. Brandet designer udover lamper, også alt øvrigt interiør til boligen så som møbler, tæpper, pyntegenstande, køkkenudstyr og outdoor produkter.


Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende!


Du er herved blitt advart. Stort utvalg av Lampe til en bra pris. Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk!


Lampe house doctor

Lampens form minner om en sjampinjong og dermed navnet. En form som også gir lampen sitt organiske uttrykk. Bruk den overalt i hjemmet for et rolig uttrykk og nyt det konsentrerte lyset som det klare glasset gir. Europa, New Zealan Japan. De har en stil som er utfordrende, personlig og ikke for formell.


Lampen fungerer som en kul lyskilde så vel som en dekorativ del av hjemmet ditt. Lamperne er af høj kvalitet og designet vil helt sikkert skabe glæde i indretningen. Find din ynglings lampe lige her.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg