onsdag 25. februar 2015

Svart gulvbelegg

Til bolig, våtrom, hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Kjøp tepper med valgfrie mål. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg , tapet og andre interiørartikler.


Vi har det største utvalget i Norge og vi sender over hele landet.

Velkommen til en hyggelig handel! Svart passer perfekt sammen med nesten alle andre farger. Mot en kraftig, mørk bakgrunn gir intense farger en slående kontrast, fargerike designgjenstander og møbler skiller seg ut, og metaller bidrar til et moderne, majestetisk interiør som utstråler klasse og stil. Den ultimate klassiker er å kombinere svart med hvitt. Bolig, kontor, messer og butikker.


Du kan bestille vareprøver av alle våre gulvbelegg til kr pr. Marmoleum click) rabatt ved kjøp av hele ruller. Blandingen av farger gir en allsidig gulvdesign og lar seg kombinere perfekt med andre overflater som tregulv og stein.


Teppeabo - Gummimatten passer godt i bagasjerommet i biler, i kjellerboden, små kontorer, lager og verksteder som avlastende underlag.

Fakturabetaling passer bra for alle. Betaling med faktura er enkelt for kunden og gir økonomisk frihet. Gulvet er slitesterkt og. Med vår løsning kan du tilby faktura som betalingsalternativ. Hos Tarkett finner du rett gulvløsning til deg som proffkunde, eller privatperson.


Vi har parkettgulv, vinylgulv på rull og i plankeformat, LVT, homogene vinylgulv. Vi har mange ulike typer laminat til gode priser. Skal du legge gulvbelegg er det mange å velge mellom på kjøkken. Vi fører parkett, laminat og gulvbelegg fra Tarkett.


Korklaminat fra Golvabia. Tepper fra Hammer, Golvabia, Musum. Laminat og gulvbelegg fra Gerfloor.


Om du ønsker et vinylgulv i de riktige fargetonene er gulvbelegg Texline Grey Pecan eller gulvbelegg Texline Grey de flotteste og mest hotte! Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Svart byeik - For et stilig utseende velger du den mørke svartbrune. Strukturen får frem tredetaljene.


Pergo Premium Modern Plank gir deg slitesterke gulv til hjemmet, med års garanti for bruk i bolig. Vinyl som gulvbelegg forbinder mange først og fremst med badegulv, kjøkken og andre områder som er utsatt for mye vannsøl og slitasje.

Sammen med linoleum har vinyl dominert svært mange offentlige bygninger, av praktiske og økonomiske årsaker. Men vinyl kommer ikke bare som selvklebende fliser eller på store ruller som må legges av. Et svart gulv er et litt dristigere valg som virkelig gir rommet egenart.


Med et helt mørkt gulv får rommet en trendy og eksklusiv følelse. Mange velger å kombinere de svarte gulvene med helt lyse interiørartikler for å fremheve kontrasten og dramatikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg