mandag 2. februar 2015

Lage sengegavl med hylle

Alltid lave priser og et stort utvalg! Gi soverommet et personlig preg med sengegavl. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Her ser du oppsktiften. En sengegavl gir soverommet særpreg. Om du liker å lese, surfe på telefonen eller ser TV i sengen, er den myke hodegavlen behagelig å lene seg mot.


Hos oss får du mange ulike typer sengegavler, som for eksempel en med praktiske, innebygde hyller til ting som bøker, vekkerklokker eller ladere. Lime sammen skrog ( sengegavl ). Frese lamello til hylle. Feste hyllen med vinkler på baksiden av fronten på sengegavl.

Lim på front av hylle. Pusse utvendig deler. Påføring av olje etter at overflaten er fin. Overflødig olje tørkes av i trefiber rettning. Skru også fast to stendere (planker til støtte) på sidene av sengegavlen, så sengegavlen blir enda stivere, men også så du har noe å fast skru dører og hyller i. Monter dørfrontene i stenderne med dørhengslene du fikk med da du kjøpte frontene.


Den nederste døra kappes i passe høyde, og skrus fast med beslag fra baksida. Det å lage sengegavl er søren meg enklere og rimeligere enn man skulle tro, så derfor deler jeg oppskriften jeg fant her med dere. En fresh gavl kan gi soverommet et helt unikt og personlig preg, samt tilføre det lille ekstra – i tillegg vil rommet føles mye lunere, og det liker vi! De fineste sengegavlene lager du selv En sengegavl rammer inn sengen og gir det lille ekstra til soverommet. Syv flotte hyller du greier å lage selv.


Legg en pianohengsel over sidekanten på en hylleplate, kant i kant med enden av hyllen , og skru inn to skruer. Hilde startet med å måle opp og skjære til sponplaten som hun skulle bruke til sengeavl. Deretter ble det borret hull til knappene.


Inne på stuegulvet la Hilde ut stoffet. Med stiftemaskin ble stoffet stiftet fast på baksiden av platen.

En annen favoritt er en hylle til verktøy. Lag en vegghengt verktøyshylle med kroker til å henge opp diverse verktøy. Kjøp ny innredning til hjemmet. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Stort utvalg av senger hos Ellos.


Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Faktisk er jeg så glad i disse hyllene at jeg skal lage en lignende historisk hylle på. Du får inspirasjon og.


Du må gjøre det for å få riktig en for deg. Akkurat her, Det kan være mange digitale bilder om huset du kan finne. Den har en flott høy kvalitet.


En fin sengegavl kan gi deg hotellfølelsen på soverommet. De kommer i ulike designvarianter, størrelser og myke eller polstrede, og i alle prisklasser. Men hva med å lage en helt selv? Hvis du helst vil slippe å se skruehullene, så kan du lage en sengegavl med oppheng på baksiden, slik at man ikke kan se hvordan den sitter fast.


Det er enklere og billigere enn du tror. Hvis du ikke har overskuddet til å lage en hjemmelaget sengegavl , så finnes det heldigvis mange andre og billige alternativer. Peg boards, hyller , containere, søppelbøtter, og hva annet verktøy du kan tenke på kan alle hjelpe deg å organisere dine forsyninger.


Hvis du er interessert i scrapbooking, og deretter prøve å lage en bunke med hyller som du kan legge papir på, og har lett tilgang til. Så er det bare å gå i gang med stiftingen. Trekk godt i stoffet før du stifter, slik at det blir stramt.


Se hvordan du lager pene hjørner i bildet til høyre. Knappene er enkle å lage , men tar litt tid. Slik lager du knappene. Vi har tatt utgangspunkt i Stine Skolis gavl og fremgangsmåte.


Hun skriver bloggen speiltvillingene. Den største utfordringen underveis er å plassere knappene, og å få festet stoffet skikkelig. Få hotellfølelsen hjemme med en sengegavl.


Nedenfor finner du sengegavler, også kalt hodegavler eller hodegjerde, i flere forskjellige design. Sengegavler er hverdagsluksus på soverommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg