torsdag 19. februar 2015

Pledd og puter

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem.


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Match gardiner eller sengeteppe med nye puter eller putetrekk for en komplett stil i rommet ditt.


Vakre puter får man aldri nok av.

Det pynter opp de fleste rom, og gir det en myk og innbydende følelse. Her finner du puter i alle stilarter. Puter og pledd Sitt komfortabelt med puter som passer til dine utemøbler.


Våre stolputer er UV-resistente og tåler derfor sommersolen godt. Så uansett om du leter etter rimelige hageputer, en pledd , enkle sitteputer eller eksklusive løsninger, så har du kommet helt riktig. Sommerkosen med puter og pledd. Enten du er på stranda, i parken, i hagen eller på terrassen, kommer du ikke unna at det blir litt bedre med puter og pledd.


Vi har et stort utvalg av hageputer, puter til rottingmøbler, puter som tåler sollys og tekstiler og tepper til utebruk. Røffe og tøffe, romantiske og vakre, eller lekre og moderne. Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger.


Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil. Handle trygt på jotex. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell.


Se vårt store utvalg her! Enkel og billig handel på Cellbes. Velourputetrekk Valmuer. Kjøper du med noen myke, deilige puter , blir sofaen eller sittegruppen din enda mer komfortabel.

Du kan velge blant lekre puter i mange forskjellige farger og kvaliteter – de vil garantert gi uteområdet ditt særpreg. Stort utvalg fra kjente merkevarer som Missoni Home, House of Hackney og Voluspa. Skap et varmt og innbydende hjem med pledd og puter i Oleana stil. Vedve eller strikkede i myke materialler, merinoull og alpakka.


Velg i vårt unike og store utvalg av eksklusive puter og deilige pledd. Alt i fra sterke farger til det duse og naturlige. Kom gjerne inn i butikken vår på Forus og vi hjelper deg med å skape et personlig og annerledes utrykk bare med et enkelt grep.


Et pledd varmer hele året, enten det er en kald vinterkveld i sofakroken, eller en kjølig sommerkveld på terrassen eller i hagen. Vi har både ullpled fleecepledd og pelspledd som passer godt både inn og ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg