fredag 6. februar 2015

Montere rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hvit rullegardin er fin og diskré mot hvite vegger. Har du plass til å montere den bak en gardinstang, blir den nærmest usynlig.

For et stramt og enkelt uttrykk kan du velge å ha rullegardinen alene i vinduet. Du kan også kombinere den med gardiner for å skjerme enda mer for lys, lune trekkfulle vinduer, eller rett og slett myke opp. Bestem posisjonen på den første braketten, og merk av borehullene.


Hvis du skal montere braketten på vinduskarmen, skal du først bore hullene med et tynt trebor (mm). Monter så den første braketten, og stram skruene litt. Se vores videoguide, der trin for trin viser, hvordan du sætter rullegardiner op. Ylva lystett rullegardin.


Lystett, trådløs og varmereflekterende rullegardin i polyester.

Dekorativ bunnlist i børstet aluminium. Designet med soft close fjærmekanisme, som gjør at gardinen ruller stille og mykt opp. Inkludert veggfester og skruer.


Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Kan ikke kappes i bredden. Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside.


Finnes i flere ulike størrelser. Hvilken monteringsdybde er nødvendig for å montere holdere og beslag? Hva slags underlag skal brakettene monteres på (for eksempel gipsplater, betong, tre, etc.)? Har du spørsmål om montering ber vi deg kontakte din forhandler, der produktet er kjøpt. This feature is not available right now.


Please try again later. Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Klaringen mellom vinduet og foringen er 6cm.


Monterer vi en vanlig rullegardin over vinduet inni vinduskarmen vil det komme i konflikt med vinduet når det skal åpnes i full stilling ettersom det bygger for langt ned.

Eneste løsningen jeg ser er å montere rullegardinen på veggen over vinduet, noe som ikke er spesielt pent. Fås i flere ulike størrelser, men kan også enkelt tilpasses til ditt ønske og behov ved avskjæring. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre.


Vårt brede utvalg av vinduer for flate tak, omfatter. Omtrent der krysset er plassert på skissen over. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Super produkt, rimelig nemt at montere , videoen på hjemmesiden er en oplagt hjælpemiddel.


Opprinnelig skrevet på jysk. Persiennene fra VELUX er enkle og lette å installere. Faber, VELUX, Kvadrat, Luxaflex og vårt eget gardinmerke UNIG. Du finner alt i rullegardiner. Zebra er en innovativ ”dobbel” rullegardin.


Nå er det enklere enn noensinne å få sunt dagslys og frisk luft innendørs - selv om du ikke har skrå tak. Tekstilen har langsgående striper med åpent og lukket felt. Det geniale med Zebra er at man kan ha åpent felt for utsyn eller lukke det mot hverandre for å hindre innsyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg