tirsdag 24. februar 2015

Atle aas arkitekt

De ville ha et digert øye, en dominerende åpning rettet mot utsikten og de endeløse Valdresviddene. Topparkitektene har gitt peisen en kraftig, ren form. Dette passer bra til bygningen.


Omrammingen er laget av kleberstein. Paret fikk to sønner.

Nasjonale turist-veger, Lofoten. Prosjektleder Tor Einar Fagerland har hatt det faglige ansvaret for utstillingen. Karevol studieleder ved lærerutdanningen på Hint og tidligere museumspedagog ved Falstadsenteret, har utarbeidet tilhørende nettside og undervisningsressurser.


Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Atle Aas tenker seg godt om. Arkitekt og byggingeniør. Pyramidene og en minnestein med navn og kart er utformet av billedhoggeren Gunnar Jansson.


Vi er alltid på utkikk etter nye medarbeidere.

Send oss gjerne en åpen søknad. Legg inn anbud gratis hos oss! Foruten arkitekturprosjektering tilbyr vi tjenester innen interiørarkitektur. Per Erik Martinussen. Har du tilleggsinformasjon om noen av personene i databasen, eller du vet om personer som mangler, hører vi gjerne fra deg.


Vi har erfaring fra de fleste felt innenfor arkitektur, samt regulering. Vi er 4-erfarne arkitekter og har lang erfaring med rehabilitering, loftsutbygging, større boligprosjekter, eneboliger, rekkehus, spesialboliger, næringsbygg og ombygging. Jenny Aas Administrasjon.


Nicolai Ferdinand Bongard Teknisk Tegner. Elisabeth Meldre Teknisk Tegner. Goutbeek fra Nederland er utdannet arkitekt på Kunstakademiet i Kampen i Nederland.


På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket. Han står også blant annet bak rehabiltering av et sveitserstilhus i Arendal og et gammelt meieri i Enebakk.


Formen på dette moderne huset er både himmelstrebende og jordnær.

Du kan være med å legge inn mer informasjon. Husk at du må være innlogget for å kunne. For å få et prisoverslag fra oss, trenger vi mål av rommet eller estimert kvadratmeter, ønsket tresort og ønsket behandling.


Gjerne noen ord om hvor i landet du. Her har vi stort fokus på kundetilfredshet. Stikkordene for bygget er at det skal gagne næringslivet, kommunen og allmuen, ha spektakulær beliggenhet, plasseres i nerven av byen, og være et prosjekt man ikke kan unngå å legge merke til.


Både arkitekter og ingeniører har fått utfolde seg i nye Deichman. Teknikken og ventilasjonen er lagt under gulvene og en frostet fasade skal lyse opp interiøret om dagen og la bygget skinne om natten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg