mandag 9. februar 2015

Lyslist kjøkken

Spesialtilpasset LED belysning. Aluminiumsprofiler for LED striper. Tilbehør for LED striper. Tilkoblinger, skjøtestykker og mer.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.

Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av LED lyslist til kjøkken , tak,stue og bad. Ulike LED strip som er dimbar fra kjente merker som Unilamp, Osram og Nortronic som kan benyttes inne eller ute. Belysning har mye å si for et rom.


Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste.


Fleksibel LED-belysning.

Her har vi samlet smarte LED-lyslister. De kan gjøres kortere, kobles sammen eller bøyes - alt for å tilfredsstille dine ønsker og behov. Gesimslist, lyslist og dekkside til kjøkken.


Sett prikken over i-en på kjøkkenet ditt med dekksider og dekorlister. Dekksider brukes på enden av en rad med kjøkkenskap. Det betyr at kjøkkenbelysningen vår er med på å spare strøm og energi da de bruker mindre strøm enn glødepærer. LED til kjøkken som downlights spotter og LED lister til ditt kjøkken kjøoer du billigest hos LEDonline. Vår belysning til kjøkken varer også mye lenger enn glødepærer, faktisk ganger lenger.


Størst på LED lys i Norge. Leveranse ifra Norsk. Kjøkkenet er kanskje husets mest travle rom. Her foregår alt fra lekselesing til matlaging. Standard belysningen på kjøkkenet inkluderer lys over oppvaskbenk, lys over arbeidsbenk og lys over komfyr.


Disse passer derfor like godt på kjøkkenet som for eksempel over verkstedbenken eller på badet –som speillamper. Viktig: Ta hensyn til bruksstedet! Skal du montere lampen i rom med mye fukt (for eksempel på badet eller på vaskerommet), må du passe på at den tåler fukt.

Dette finer du ut ved å se på feltet “kapslingsgrad”. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv.


Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Et kjøkken er ofte husets samlingsplass. Ja, det er fremdeles et sted for å lage og spise mat, men et moderne kjøkken har blitt så mye mer. Her sitter man med avisa om morgenen, med leksene etter skolen og kanskje er kjøkkenet også i åpen løsning med stua?


Det krever sitt også av lampene du velger her. Alt fra komfyrvakter og belysning til trådløs styring. Plassering av uttak og brytere i kjøkken For gulvmodell av komfyr monteres uttak på vegg 1mm over gulv i komfyrens vertikale midtlinje. Vegglamper til kjøkkenet.


Hvis det ikke er snakk om en lyslist under kjøkkenskapet, finner du gjerne vegglamper til kjøkkenet i åpne kjøkken - og stueløsninger. Gjelder dette hos deg? Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Velg blant LED-strips, LED-belysning, LED-list, skaplys med. God belysning på kjøkkenet kreves både når du lager maten og når du spiser den, som vist på bildet. Den generelle belysningen må være god for å finne frem i skuffer og skap, samt for rengjøring og vedlikehold. Lave priser og rask levering.


Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Finn din favoritt i nettbutikken! Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører.


Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg