tirsdag 10. februar 2015

Durance håndsåpe

Få en herlig brunfarge. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo. Velg den som passer deg.

Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Vi selger såper og spa-produkter på nettet. Bli med i vår vipklubb. Fri frakt over 4til over 300.

Nydelig håndsåpe med pleiende. God for tørre hender. Durance Oliven flytende håndsåpe refill 19NOK. Marseille flytende såpe blir laget på gammelt, tradisjonelt, fransk vis.


Såpebasens hovedingredienser er vegetabilske oljer som olivenolje og kokosnøttolje. Min favoritt når det gjelder litt mer eksklusiv håndsåpe er Molton Brown. Finnes i mange gode lukter. Mine favorittlukter er naran ji og white mulberry.


Fås på litt fine parfymerier, men jeg kjøper den stort sett online, i utlandet og på tax free. De selger den også på travel value-butikken i inne landsterminalen på Gardermoen. Vi har sminke med forskjellige effekter, nyanser og dekningsgrader.


Alle skjønnhetsproduktene våre kommer fra planteriket. Informasjon Produsent. Hjem Om oss Kontakt oss Betingelser Logg p. Klesvask, skyllemiddel, husvask, såper, massasjeoljer, duftlys m.

Her er det duft av velvære! En lekker håndsåpe beriket med essensielle oljer produsert i henhold til gamle metoder, tilberedes i kjeler med vegetabilske oljer. Såpen kan også brukes på kroppen, på babytøy, ull og silke.


Flytende håndsåpe med duft av valmue fra Durance. Over naturlige ingredienser, uten parabener, sulfater og phenoxyethanol. Lykkelig fører de beste produktene innen såper og kremer. Vi er opptatt av at produktene skal være fri for parabener og velgjøre huden.


Du finner såper til deg selv, og de som er perfekte å gi bort i gave. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg