fredag 20. februar 2015

Os kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi lager ditt drømmekjøkken i sammarbeid med deg.


Os Trekultur er like opptatt av å utvikle tidsriktige løsninger som å bevare klassisk stil.

Os -Golvet lages av opptil 3år gamle trær fra Østerdalen. Det er naturen selv som bestemmer hvordan gulvet skal se ut. Her samles både liten og stor, få og mange, til hverdag og til fest. Kjøkkenet som har det lille ekstra. Og fordi dine ønsker og behov er ulike,.


Omrammingene fra Os Trekultur lages med trygg fagkunnskap om tidligere tiders stilart og byggeskikk. Det er her vi samles når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og spises. Et kjøkken er både et sosialt samlingsste men også et verksted hvor man kutter, steker og koker.

Os Aero Klubb har egen gruppe for mikrofly aktivitet. Denne gruppen kommer i tillegg til Seilflygruppen og Modellflygruppen. Tingvoll kjøkken er kommunens sentralkjøkken. Enheten har også ansvar for transport av varmmat til hjemmeboende.


Sammen med kantina i Sarpsborg rådhus har dette kjøkkenet også ansvaret for all catering og møtemat. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.


I HTH butikken finner du et stort utvalg av kjøkkenskapdører og skuffer i forskjellige bredder, høyder, design og farger. Dette gir deg muligheten til å gi kjøkkenet ditt akkurat det utseende du ønsker med de nye dørene og skuffene dine. Os Lakk og Karosseri AS reparerer skader på personbiler, varebiler, bobiler og campingvogner for både privatkunder og næringsliv.


Vi samarbeider med Riis bilglass på reparasjoner og bytte av frontruter. I tillegg kan vi lakkere det meste på forespørsel – for eksempel motorsykler, kjøkken , industri, osv. Byggeklausulen betinger at det inngås avtale med Os Entreprenør om oppføring av hytte fra HIBA HYTTER sin hyttekatalog. Koselig restaurant og bar på gjestebryggen i Os havn, mellom Os sentrum og Oseana kunst- og kultursenter.


Stor uterestaurant med flott utsikt over Bjørnafjorden!

Nyt godt utvalg i en behagelig atmosfære! Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken.


Vi spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene: Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering hus, hytter og næringsbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg