onsdag 11. februar 2015

Ramme til lerret bilder

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for.


Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder.

Inkluderer gratis oppheng. Store og små oppdrag. Rammeutvalg i særklasse. Kyndig veiledning og råd. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer.


Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder , slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA.

Alle lerretsbilder til barn kan bestilles med eller uten ramme og fås i en rekke ulike størrelser. Vil du gi rommet et enda mer lekent uttrykk, kan du eksperimentere med ulike måter å henge opp bildet på, for eksempel med tape i hjørnene. I magasinet vårt finner du flere kreative tips til barnas rom. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Uten synlig ramme er fokuset kun på bildet og det blir enklere å få bildet til å passe inn med resten av interiøret. Du kan bestille alle bildene våre som store lerret -veggbilder, i en rekke størrelser, helt opp til 2×meter. Akkurat størrelse avhenger av bildets format, dvs hvor bredt bildet er i forhold til høyden.


Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Du behøver ikke være en kjent kunstner for å innrede med dine egne kunstverk.


Alle våre Veggdekorasjonsprodukter er laget for å enkelt henges på veggen. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.

Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Velg mellom lerret i forskjellige størrelser, formater og modeller, og velg mellom modeller med og uten ramme. Da blir resultatet akkurat slik du vil ha det. Realiser ideene dine! Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret.


Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde , en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser. Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk. Pynt opp med egendesignede fotolerret hjemme - med eller uten ramme.


Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med tidsriktige lerret med dine foto, egne scannede bilder eller design. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater.


Dermed er det enklere for deg å ta stilling til hvilken ramme som passer til nettopp ditt bilde. En flott ramme ramme setter prikken over i’en for et vakkert bilde Men noen bilder er uttrykksfulle og vakre i seg selv, så da ville det jo være synd å ramme dem inn. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Den lette skumplaten danner den perfekte ramme til selv tunge motiver, og de mange formater bidrar til at du vil finne en plakat på hard skumplate til nettopp ditt behov.


Skap et kunstnerisk sentrum med ditt yndlingsbilde trykket på ekte fotolerret. Eksklusive rammer Gå til Eksklusive rammer. Standard rammer Gå til Standard.


Bilder er kanskje det som sier mest om oss og stilen vår. Enten du vil pryde veggen med klassiske motiver eller du vil skape liv og energi med et bilde i sterke farger, finner du et favorittbilde hos oss. Til tross for vår høye kvalitet er vi kjent for å holde landets laveste priser, noe som skyldes riktige tørkeforhold og materiell fra egen skog. Her viser vi en enkel fremgangsmåte for de som ønsker å strekke sine lerret selv, samt noen nyttige hjelpemidler for å få jobben gjort. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.


Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme. Lerret til projektor. Vi har både elektriske og manuelle lerret i tillegg til permanente rammelerret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg